songokutr 80+ Bronze Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 1,953 Dahası Reaksiyon skoru 1,244 İsim haro 10 Mart 2021 #1 Yetişin a dostlar sadece youtube da boşluk tuşu çalışmıyor yardım plsssss
Emirhandkee 80+ Titanium Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 22,711 En İyi Cevap 45 10 Mart 2021 #2 songokutr yazmış: Yetişin a dostlar sadece youtube da boşluk tuşu çalışmıyor yardım plsssss Devamı için tıklayın... Videoyu mouse ile bir kere durdur başlat sonra tekrar dene boşluk tuşunu.
songokutr yazmış: Yetişin a dostlar sadece youtube da boşluk tuşu çalışmıyor yardım plsssss Devamı için tıklayın... Videoyu mouse ile bir kere durdur başlat sonra tekrar dene boşluk tuşunu.
songokutr 80+ Bronze Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 1,953 Dahası Reaksiyon skoru 1,244 İsim haro 10 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Emirhandkee yazmış: Videoyu mouse ile bir kere durdur başlat sonra tekrar dene boşluk tuşunu. Devamı için tıklayın... Boşluk yani space yapamıyorum. Dedigini yaptım videoyu durduruyor halbuki ben space yapmaya calısıyorum ama videoyu durdurup oynatıyor. Video yokken de basıyorum space yine aynı
Emirhandkee yazmış: Videoyu mouse ile bir kere durdur başlat sonra tekrar dene boşluk tuşunu. Devamı için tıklayın... Boşluk yani space yapamıyorum. Dedigini yaptım videoyu durduruyor halbuki ben space yapmaya calısıyorum ama videoyu durdurup oynatıyor. Video yokken de basıyorum space yine aynı
donanimciufuk 80+ Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 1 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Ufuk Çakırkaya 20 Haziran 2022 #4 AD BLOCK ile ilgili eklentiyi kapat