Neler Yeni

Sağ arka çamurluk boyalıymış sorun çıkar mı?

XSOn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Furkan G
Benim Clio'nun kazadan dolayı sağ iki kapısı değişti. Adamla anlaştık yarın aracı ekspertize sokacağız. Ben aracın serviste yapılan faturasına baktığımda sağ arka çamurlukta boyanmış yeni öğrendim adam da bilmiyor arayıp söylemeli miyim ekspertizde sürpriz mi öğrensin? Bir de fiyat düşmeye gerek var mı?

Onurkotlutok05

80+ Gold
yani ben expertizde öğrensem almadan giderdim ama boya çok önemli değil arayıp birazcık fiyat düşseniz yeterli olur

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Benim Clio'nun kazadan dolayı sağ iki kapısı değişti. Adamla anlaştık yarın aracı ekspertize sokacağız. Ben aracın serviste yapılan faturasına baktığımda sağ arka çamurlukta boyanmış yeni öğrendim adam da bilmiyor arayıp söylemeli miyim ekspertizde sürpriz mi öğrensin? Bir de fiyat düşmeye gerek var mı?
Durumu anlat adama,ben olsam boyanmadan daha çok söylememene kızardım.

Semiramis41

80+ Bronze
Mesaj at söyle fiyat düsme hemen kapora almadıysan

şahin doğan

80+ Platinum
Arayıp söylemen en mantıklısı. Fiyatta ufak yardımcı olman lazım.

HDogus

80+ Bronze
Ara söyle birazda fiyat kır sıkıntı çıkmaz. Boya çok önemli değil ama takanda tam takıyor.

Kormts

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
743
İsim
Yunus
Boya değişen takıntılı birine denk gelirsen (Ki. Aşırı saçma ne var boyanmasında) sıkıntı olur o yüzden arayıp bildir.

Fiyat düşürmeye sen çalışma sakın adam seni gelince yolmaya çalışır yoksa.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Boya değişen takıntılı birine denk gelirsen (Ki. Aşırı saçma ne var boyanmasında) sıkıntı olur o yüzden arayıp bildir.

Fiyat düşürmeye sen çalışma sakın adam seni gelince yolmaya çalışır yoksa.
Türkiyede saçma değil hocam. Boya takıntısı değil temizlik takıntısı var millette . Biraz da uygun alayım kafası. Boya satışta önemli bir etken. Bu yüzden pek bir şey dememek lazım. Onca para dökülüyor millet temiz olsun istiyor ki bence de haklılık payı var.
Boyaya karşı değilim pert arabaya da taklalı arabaya da bindim benim için çok bir anlam ifade etmiyor .

Kormts

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
743
İsim
Yunus
Türkiyede saçma değil hocam. Boya takıntısı değil temizlik takıntısı var millette . Biraz da uygun alayım kafası. Boya satışta önemli bir etken. Bu yüzden pek bir şey dememek lazım. Onca para dökülüyor millet temiz olsun istiyor ki bence de haklılık payı var.
Boyaya karşı değilim pert arabaya da taklalı arabaya da bindim benim için çok bir anlam ifade etmiyor .

Demek istediğim hocam şu idi 2 kapı değişene okey olan adam 1 barça boyaya bir şey demez diye düşünüyorum.

Ve katılıyorum TR de bu değişen boya takıntısı vs boş muhabbet yani illahaki olucak insanlar 20 yaşında aradada boya olmasın istiyor mümkün mü bu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,206
İsim
Murat Orhan
Iki kapı değişmiş bi zahmet camurlukta boya da olsun. Yine de arayıp söyle ramazan günü

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Demek istediğim hocam şu idi 2 kapı değişene okey olan adam 1 barça boyaya bir şey demez diye düşünüyorum.

Ve katılıyorum TR de bu değişen boya takıntısı vs boş muhabbet yani illahaki olucak insanlar 20 yaşında aradada boya olmasın istiyor mümkün mü bu?
20 yaşında arabada boya arayan gitsin fabrikada araba yapsın ne diyeyim daha
Ben olsam arar söylerdim böyle böyle bir durum var halledelim diye . Çok sıkıntı olacağını da zannetmiyorum

Kormts

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
743
İsim
Yunus
20 yaşında arabada boya arayan gitsin fabrikada araba yapsın ne diyeyim daha
Ben olsam arar söylerdim böyle böyle bir durum var halledelim diye . Çok sıkıntı olacağını da zannetmiyorum

Bende bunu kastediyorum zaten abartılacak bir şey yok kusursuz istiyorsan git 0 al ama bu zamanda 0 araçta bile kusur çıkıyor şans işi

Top Bottom