Neler Yeni

Sağlam çift taraflı bant önerisi?

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
535
İsim
Hazer
Arkadaşlar selamlar sağlam yapışkanlı olan duvar boyasına zarar vermeyen bant arıyorum odam da akustik süngerlerim var 2 tane bant aldım ama adam gibi tutmadı duvardan söküldü akustikler buna göre güzel bir bant önerirseniz sevinirim.

Batuhan Lastronin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Batuhan Divrik
Teşekkürler hocam öneri için başka önerisi olan var mı?
İnternetten değil de ben bime gelmişti kırmızı çift taraflı bant. Arkadaşın attığının aynısı markası farklı. Onlar genel de güzel tutuyor masanın altına priz yapıştırdım, duvara tablo astım falan baya tutuyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İnternetten değil de ben bime gelmişti kırmızı çift taraflı bant. Arkadaşın attığının aynısı markası farklı. Onlar genel de güzel tutuyor masanın altına priz yapıştırdım, duvara tablo astım falan baya tutuyor.
Bir de duvardan sökerken boyayı da kaldırmıyor.

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
535
İsim
Hazer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Bir de duvardan sökerken boyayı da kaldırmıyor.
Anladım hocam teşekkür ederim akustik süngerleri tutsa yeter benim için 10 liralık bant aldım ama hepsi düşüyor duvardan

zulumaster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
zulu master
Sakın ama sakın duvara çift taraflı bant kullanmayın. Hatta o çift taraflı bantları hiç bir yerde kullanmayın. Benden size tavsiye.

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,393
İsim
Emre Yılmaz

Batuhan Lastronin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Batuhan Divrik
Sakın ama sakın duvara çift taraflı bant kullanmayın. Hatta o çift taraflı bantları hiç bir yerde kullanmayın. Benden size tavsiye.
Şu an duvarımda 2 adet tablo asılı 1 adet daha asılıydı beğenmediğim için söktüm. Bant hiçbir türlü boyayı kaldırmadı.

Anladım hocam teşekkür ederim akustik süngerleri tutsa yeter benim için 10 liralık bant aldım ama hepsi düşüyor duvardan
Ben yaklaşık 5 aydır duvarda asılı prizi tutuyorum hiçbir türlü düşmedi.

zulumaster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
zulu master

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
535
İsim
Hazer
Şu an duvarımda 2 adet tablo asılı 1 adet daha asılıydı beğenmediğim için söktüm. Bant hiçbir türlü boyayı kaldırmadı.

Ben yaklaşık 5 aydır duvarda asılı prizi tutuyorum hiçbir türlü düdüşmedi.
Teşekkür ederim hocam öneri için.

Yapışkan malzeme bir sonra boyanın altına geçiyor, boyaya işliyor. Zarar vermeden çıkartmanız imkansız hale geliyor. Çıkartsanızda iz kalıyor vs. Şu ana kadar boyaya en az zarar veren ürün olarak şu tip ürünü gördüm: https://www.hepsiburada.com/3m-command-buyuk-boy-cirt-bant-2li-set-p-HBCV00000DBE3H

Ama buda zarar veriyor.
Garip hocam ilk defa sizden duyuyorum.

Batuhan Lastronin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Batuhan Divrik
Teşekkür ederim hocam öneri için.

Garip hocam ilk defa sizden duyuyorum.
Valla arkadaşın dediği şeyi ilk defa ben de duydum o kadar kullandım hiç başıma gelmedi. Kablo kanalı kullandım evimde 2 yıl sökerken hiç boya kalkmadı iz kalmadı nedense. Bu arada şunu da unutmayın çok ağır şeyleri asla tutturamazsınız çift taraflı bantla. Ağırdan kastım da 2-3 kg falan bir zaman sonra düşer ya da sökülür.

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
535
İsim
Hazer
Valla arkadaşın dediği şeyi ilk defa ben de duydum o kadar kullandım hiç başıma gelmedi. Kablo kanalı kullandım evimde 2 yıl sökerken hiç boya kalkmadı iz kalmadı nedense. Bu arada şunu da unutmayın çok ağır şeyleri asla tutturamazsınız çift taraflı bantla. Ağırdan kastım da 2-3 kg falan bir zaman sonra düşer ya da sökülür.
Valla işte ucuz bir tane alayım dedim duvara yapıştırdım 2 gün sonra söküldü akustik süngerler o yüzden kaliteli bir şey arıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,852
Üyeler
162,740
Son üye
Phylakes
Top Bottom