Neler Yeni

Sağlam Sattığım Sistemi Arızalı Olarak İade Alıyorum

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,896
İsim
Eren Yeager
Onun çıkışı var dağ dağda yaşamıyor kimse de @Chapin sen yine de dikkatli ol yanına 2-3 arkadaş ya da ailenden biri varsa onu al.
Kesinlikle babanıza söyleyin rica edin sizin yanınızda kalsın kimse kimseden zorla bir şey alamaz

Şoyle güvendiğin sağlam 2 3 arkadaş toplanın ama eliniz boş olmasın ne olur ne olmaz. Pazartesi geldiğinde edepsizlik edip üstünüze yürürse gereğini yaparsınız. Evinize gelirse zaten direkt haneye tecavüz. Bunun cezası çok ağırdır.
iyibi abarttınız usta ben şakasına dediydim, oldu adamı kesip doğrasınlar knka :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam sakın kavga küfür etmeyin ceza infaz okuyorum bu son senem suçsuzken suçlu durma düşersin adam senden kat kat fazlasını alır

NSCLKKL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
ns clkkl
adam saglam aprcayla bozuk parçayı deişmiştir dolandırılırsın alma

Hawkz

80+ Bronze
iyibi abarttınız usta ben şakasına dediydim, oldu adamı kesip doğrasınlar knka :D
Burası malesef Türkiye. Herifin mesajlarına bakınca ne yapacağını az çok kestirebiliyorsun. Kolay mı lan öyle milleti yolmak. Dediğim gibi 2 3 kişi toplansınlar tehdit edip üstlerine yürürse pata küte girişin. Bunun baska usulü yok. Cebinizde çok para yoksa polis bunu umursamaz kusura bakmayın böyle yani Türkiye

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,494
İsim
Mert Can Ergün
bu zamana kadar ekran kartı monitör dahil parçalar sattım hiç kimseden ürün bozuk diye geri dönüş yapmadılar

Burası malesef Türkiye. Herifin mesajlarına bakınca ne yapacağını az çok kestirebiliyorsun. Kolay mı lan öyle milleti yolmak. Dediğim gibi 2 3 kişi toplansınlar tehdit edip üstlerine yürürse pata küte girişin. Bunun baska usulü yok. Cebinizde çok para yoksa polis bunu umursamaz kusura bakmayın böyle yani Türkiye
hocam orası öyle ama kavga küfür çözüm değildir çok ağır hukuki yaptırımlarla karşı karşıya kalabilirsiniz bir pc sebebiyle hayatınızı yakmaya değmez

rtx 3090

80+ Silver
Artık bu tür şeylerle uğraşmaktan vallahi bıktım madem bilmiyorsun alma kardeşim

Pazartesi günü topladığım gayet iyi İ3 9100F ve RX 570 sistemi 3300 TL sattım alan adam hiç denemeden aşağıdan teslim aldı geçen günlerde ürün görüntü vermiyor dedi ve ne göreyim resim atınca görüntüyü VGA olarak anakarta takmış, sonra ben uyarınca ekran kartı üzerinden DVİ takacakmış fakat monitörde DVİ yokmuş dönüştürücü alıp denemiş ve yeniden görüntü alamamış sonra artık nereye götürdüyse bir servise götürmüş ve ordada görüntü gelmemiş hatta bu gün denemişler, sapasağlam ürün hem arızalanıyor hemde iade etmek istiyorlar, sen ekran kartına su mu döktün nerden bileyim ben? Bu ay zaten 5 kuruş kar yokken 1 hafta bekletip iade istiyor hemde ürünü bozup artık ne yaptıysa vallahi bıktım.
İade alma

kısacası arkadaşa tavsiyem adama yardımcı olmaya çalışın uzaktan eğer bir çözümü yoksa bu işin hocam pc 2.el 2.el alıyorsan bunlara katlanıyorsun diyeceksin bitti bir daha da muhattap olmaya da gerek yok

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Artık bu tür şeylerle uğraşmaktan vallahi bıktım madem bilmiyorsun alma kardeşim

Pazartesi günü topladığım gayet iyi İ3 9100F ve RX 570 sistemi 3300 TL sattım alan adam hiç denemeden aşağıdan teslim aldı geçen günlerde ürün görüntü vermiyor dedi ve ne göreyim resim atınca görüntüyü VGA olarak anakarta takmış, sonra ben uyarınca ekran kartı üzerinden DVİ takacakmış fakat monitörde DVİ yokmuş dönüştürücü alıp denemiş ve yeniden görüntü alamamış sonra artık nereye götürdüyse bir servise götürmüş ve ordada görüntü gelmemiş hatta bu gün denemişler, sapasağlam ürün hem arızalanıyor hemde iade etmek istiyorlar, sen ekran kartına su mu döktün nerden bileyim ben? Bu ay zaten 5 kuruş kar yokken 1 hafta bekletip iade istiyor hemde ürünü bozup artık ne yaptıysa vallahi bıktım.
iade alma.

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Hocam hep karşıda aradık da sorunu

Eminsiniz değil mu bu sistemi saglam bir şekilde sattığınıza?

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,896
İsim
Eren Yeager
hocam orası öyle ama kavga küfür çözüm değildir çok ağır hukuki yaptırımlarla karşı karşıya kalabilirsiniz bir pc sebebiyle hayatınızı yakmaya değmez
hocam türkiyede sandığından daha kötü insanlar var bir bilgisayar için bir insanı şişleyecek insan kaynıyor şu ülkede bazen tek çözüm o olabiyor keşke olmasa ama malesef durum bu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,404
Üyeler
168,780
Son üye
FurkanaTp_
Top Bottom