iyibi abarttınız usta ben şakasına dediydim, oldu adamı kesip doğrasınlar knkaŞoyle güvendiğin sağlam 2 3 arkadaş toplanın ama eliniz boş olmasın ne olur ne olmaz. Pazartesi geldiğinde edepsizlik edip üstünüze yürürse gereğini yaparsınız. Evinize gelirse zaten direkt haneye tecavüz. Bunun cezası çok ağırdır.
Burası malesef Türkiye. Herifin mesajlarına bakınca ne yapacağını az çok kestirebiliyorsun. Kolay mı lan öyle milleti yolmak. Dediğim gibi 2 3 kişi toplansınlar tehdit edip üstlerine yürürse pata küte girişin. Bunun baska usulü yok. Cebinizde çok para yoksa polis bunu umursamaz kusura bakmayın böyle yani Türkiyeiyibi abarttınız usta ben şakasına dediydim, oldu adamı kesip doğrasınlar knka![]()
hocam orası öyle ama kavga küfür çözüm değildir çok ağır hukuki yaptırımlarla karşı karşıya kalabilirsiniz bir pc sebebiyle hayatınızı yakmaya değmezBurası malesef Türkiye. Herifin mesajlarına bakınca ne yapacağını az çok kestirebiliyorsun. Kolay mı lan öyle milleti yolmak. Dediğim gibi 2 3 kişi toplansınlar tehdit edip üstlerine yürürse pata küte girişin. Bunun baska usulü yok. Cebinizde çok para yoksa polis bunu umursamaz kusura bakmayın böyle yani Türkiye
İade almaArtık bu tür şeylerle uğraşmaktan vallahi bıktım madem bilmiyorsun alma kardeşim
Pazartesi günü topladığım gayet iyi İ3 9100F ve RX 570 sistemi 3300 TL sattım alan adam hiç denemeden aşağıdan teslim aldı geçen günlerde ürün görüntü vermiyor dedi ve ne göreyim resim atınca görüntüyü VGA olarak anakarta takmış, sonra ben uyarınca ekran kartı üzerinden DVİ takacakmış fakat monitörde DVİ yokmuş dönüştürücü alıp denemiş ve yeniden görüntü alamamış sonra artık nereye götürdüyse bir servise götürmüş ve ordada görüntü gelmemiş hatta bu gün denemişler, sapasağlam ürün hem arızalanıyor hemde iade etmek istiyorlar, sen ekran kartına su mu döktün nerden bileyim ben? Bu ay zaten 5 kuruş kar yokken 1 hafta bekletip iade istiyor hemde ürünü bozup artık ne yaptıysa vallahi bıktım.
3300 lirayı bunlar gibi dag ayılarına yedirmek daha çok koyarhocam orası öyle ama kavga küfür çözüm değildir çok ağır hukuki yaptırımlarla karşı karşıya kalabilirsiniz bir pc sebebiyle hayatınızı yakmaya değmez
iade alma.Artık bu tür şeylerle uğraşmaktan vallahi bıktım madem bilmiyorsun alma kardeşim
Pazartesi günü topladığım gayet iyi İ3 9100F ve RX 570 sistemi 3300 TL sattım alan adam hiç denemeden aşağıdan teslim aldı geçen günlerde ürün görüntü vermiyor dedi ve ne göreyim resim atınca görüntüyü VGA olarak anakarta takmış, sonra ben uyarınca ekran kartı üzerinden DVİ takacakmış fakat monitörde DVİ yokmuş dönüştürücü alıp denemiş ve yeniden görüntü alamamış sonra artık nereye götürdüyse bir servise götürmüş ve ordada görüntü gelmemiş hatta bu gün denemişler, sapasağlam ürün hem arızalanıyor hemde iade etmek istiyorlar, sen ekran kartına su mu döktün nerden bileyim ben? Bu ay zaten 5 kuruş kar yokken 1 hafta bekletip iade istiyor hemde ürünü bozup artık ne yaptıysa vallahi bıktım.
hocam türkiyede sandığından daha kötü insanlar var bir bilgisayar için bir insanı şişleyecek insan kaynıyor şu ülkede bazen tek çözüm o olabiyor keşke olmasa ama malesef durum buhocam orası öyle ama kavga küfür çözüm değildir çok ağır hukuki yaptırımlarla karşı karşıya kalabilirsiniz bir pc sebebiyle hayatınızı yakmaya değmez