Neler Yeni

Saglamlisans.com güvenilir mi?

KingHakan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hakan Yoncalık
Saglamlisans.com dan Windows 11 Pro OEM Lisans Key almak istiyorum ama hiç saglamlisans.com dan alışveriş yapmadım. Saglamlisans.com dan alışveriş yapanlar;
1-) Lisans elinize sağlam ulaştımı ulaşmadıysa ne tür sıkıntı yaşadınız ve yaşadığınız sıkıntıya yardımcı oldurlar mı?
2-) Lisansın ileride patlama ihtimali var mı?
3-) Windows güncellemelerini sorunsuz bir şekilde alabilir miyim?
4-) Lisansı kullandıktan sonra herhangi bir yazılımsal ya da donanımsal bir sıkıntı yaşar mıyım?

Ekler

• Screenshot_20220911-000325_Chrome.jpg
    Screenshot_20220911-000325_Chrome.jpg
    704.1 KB · Hit: 41

MuratAbiGF Fedaisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
İlker
İlgilendiği Kategoriler
Ekipmanlar,Sistem Parçaları,Teknik ve Yazılımsal Sorunlar vb.
Instagram
ahmetkayaofficial01
Discord
Ahmetkaya#9513
Saglamlisans.com dan Windows 11 Pro OEM Lisans Key almak istiyorum ama hiç saglamlisans.com dan alışveriş yapmadım. Saglamlisans.com dan alışveriş yapanlar;
1-) Lisans elinize sağlam ulaştımı ulaşmadıysa ne tür sıkıntı yaşadınız ve yaşadığınız sıkıntıya yardımcı oldurlar mı?
4-) Lisansı kullandıktan sonra herhangi bir yazılımsal ya da donanımsal bir sıkıntı yaşar mıyım?
ben aldım sıfır sıkıntı

Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Halit Kalyoncu
Ben liya yazılımdan almıştım 2 senedir sorunsuz kullanıyorum.

En İyi Cevap
3
Pintipine de bir bakın derim.

Akabatu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Batuhan Aka
3 kez format attım, hala etkinleştirmede bir sıkıntı yok ve pahalıda değil zaten. Kodu bulamadığında canlı destek ile anında yardımcı oluyorlar. Bence alabilirsin.

Top Bottom