Neler Yeni

Sağlık Bakanı Koca, mecliste vatandaştan helallik istedi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,055
İsim
Burak Karadağ

BUNLARIN YAPAMADIĞINI ELİNDEN GELEN TÜM ÇABAYLA HALUK LEVENT YAPTI. ADAMIN HER TÜRLÜ AÇIĞINI ARAMAYA ÇALIŞTINIZ AMA NAFİLE. O ADAM SANATÇI ÜSTÜ DEĞERLİ BİR İNSAN.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: Depremlerde her ihtiyaca yetişemedim, vatandaşlardan helallik istiyorum​

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerde yetişemedikleri yerler olduğunu söyleyerek helallik istedi. Bakan Koca, "Sağlık Bakanı olarak, elimden gelen ne varsa, kaybedilen canların, yıkılmış şehirlerin acısını içime gömerek, gece gündüz demeden yapmaya çalıştım. Elbette, her ihtiyaca yetişemediğim, her sorumluluğa yetemediğim zamanlar da oldu. Daha iyisini yapabilirdik. Bunlar için sizlerin huzurunda vatandaşlarımızdan helallik isterim." dedi.

saglik-bakani-fahrettin-koca-depremlerde-her-16636487_8998_m.jpg

Son düzenleme:

Golf 4 R32

80+ Silver
Olsun en azından başımızda müslüman adamlar var (!)

duayen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
Attila Timur
osmaniye'de yakalandım, 10 gün dışarıda kaldım haram olsun

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,271
İsim
Diyarhan
Haram olsun devletin o kadar gücü parası var insanlar rezil oldu.

TİTAN.

80+ Platinum

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: Depremlerde her ihtiyaca yetişemedim, vatandaşlardan helallik istiyorum​

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerde yetişemedikleri yerler olduğunu söyleyerek helallik istedi. Bakan Koca, "Sağlık Bakanı olarak, elimden gelen ne varsa, kaybedilen canların, yıkılmış şehirlerin acısını içime gömerek, gece gündüz demeden yapmaya çalıştım. Elbette, her ihtiyaca yetişemediğim, her sorumluluğa yetemediğim zamanlar da oldu. Daha iyisini yapabilirdik. Bunlar için sizlerin huzurunda vatandaşlarımızdan helallik isterim." dedi.

saglik-bakani-fahrettin-koca-depremlerde-her-16636487_8998_m.jpg

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bakanlık bünyesinde çalışanlar helal etmiyor. O kadar acıyı yaşayıp ölmeye terkedilmiş insanlar mı helal edecek.

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,483
İsim
Çağatay
Ustasından iyi ders almış belli. O da çıkıp helallik istiyip duruyordu.

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,188
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri

axion55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Oguzhan yılmaz
iyi anasını satim o kadar insan ölsün hiç bişey yapmayın zora gelince milletten helallik isteyin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,027,069
Üyeler
162,767
Son üye
FinisElectus
Top Bottom