Neler Yeni

Sahibinden GeT Güvenilir Mİ?

Ensar

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,152
İsim
Ensar
Arkadaşlar Sahibinden'den GeT ile kargoyla oyun konsolu almayı düşünüyorum. Sizce bir sıkıntı olur mu? Ürün bana geldiğinde arızalı vs. çıkarsa ne yapacağım? Daha önce bu şekilde Sahibinden'de Güvenli e-Ticaret ile alışveriş yapan bir sıkıntı yaşayan var mı?

RmzDayi

80+ Silver
alıyorsan hayır, satıyorsan evet :)
get ile aldığında ürün boş kutu gelir veye boş çıkarsa hiçbirşey yapamazsın birçok şikayet var bunun ile alakalı.

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
instagram.com/aliakpoyraz
Yanlış biliyormuşum. Düzeltiyorum // Güvenli, ürün eline ulaşmadan ürünün eline ulaştığına dair onay vermemelisin, Onay verdikten sonra arızalıda çıksa sipariş iptal edilmiyor.

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
101
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,097
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Evet güvenli. Ürün sana gelmeden önce siparişi onaylamayacaksın, baktın ürün sağlam bas onayı. Eğer ürün arızalı çıkarsa siparişi iptal ediyorsun ve paran karşıya ulaşmıyor.
Satıcı sen olsaydın GeT önermezdim, kandırılabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Mert Eren Bilgin
Instagram
merte.bilgin2
Steam
DeltaComparation
Facebook
belirsiz.belirsiz.758
Daha 2 gün önce anakart satın aldım gelmesini bekliyorum. ama güvenilir attığın para direk satıcıya gitmiyor. ve 14 gün koşulsuz şartsız her türlü iade alma zorunlulukları var

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,324
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
alıyorsan hayır, satıyorsan evet :)
get ile aldığında ürün boş kutu gelir veye boş çıkarsa hiçbirşey yapamazsın birçok şikayet var bunun ile alakalı.
Tam tersi değil miydi?

VitoScaletta

80+ Gold
senin için evet satıcı için çok güvensiz tamamen müşteriye çalışan hizmet genelde alıcıların içinden parça çalıp ürünü geri yolladığı bi sistem yani alıcı için çok güvenilir ama satıcı bildiğin ürünü ortaya koyuyor

Top Bottom