Neler Yeni

Sahibinden Param Güvende Hakkında

CesarVialpando

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
733
İsim
CesarVialpando
Sahibinden'den bir oyuncu koltuğu almaya karar verdim. Bunu param güvende ile yapmayı düşünüyorum. Ama bazı arkadaşlar bu işlem için kilo sınırının (desi) olduğunu; bu yüzden bu işlemin olmayacağını söylediler. Bir de bu uygulama ne kadar güvenilir? Tecrübesi olan arkadaşlar beni aydınlatabilir mi? İlk defa böyle bir alışveriş yapacağım.

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,787
İsim
Eren Güven
Uygulama alıcı için güvenilir de koltuk için param güvende açılamıyor monitörğ bile kabul etmiyorlar çok büyük olduğu için

CesarVialpando

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
733
İsim
CesarVialpando
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Uygulama alıcı için güvenilir de koltuk için param güvende açılamıyor monitörğ bile kabul etmiyorlar çok büyük olduğu için
Peki güvenilir bir şekilde nasıl halledebilirim bu işi? Ayrıca bildiğim kadarıyla param güvende dışında taksitle alışveriş yapılmıyor. Ben taksitle alacağım oyuncu koltuğunu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Desi sınırı var. Param güvendeyle alamazsın.
.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Peki güvenilir bir şekilde nasıl halledebilirim bu işi? Ayrıca bildiğim kadarıyla param güvende dışında taksitle alışveriş yapılmıyor. Ben taksitle alacağım oyuncu koltuğunu.

.
Dolap tek çaren gibi gözüküyor. Satıcıyla anlaşıp oradan ilan açtırabilirsin. Masraflar bir tık daha fazla çıkabilir. Kargo boyutundan dolayı.

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,787
İsim
Eren Güven

.
Dolapla alabilirsin ama 300 400 lira pahalıya gelir muhtemelen

CesarVialpando

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
733
İsim
CesarVialpando
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

şahin doğan