evet güvelinilirSahibindendeki param güvende güvenilir mi? alışveriş yapayım mı?
Siz ürünü satın alıyorsunuz o ürün sahibinden in para havuzuna gidiyor ve ürün elinize ulaşınca iade ediyorsunuz veya onaylıyorsunuz.Sahibindendeki param güvende güvenilir mi? alışveriş yapayım mı?
Hocam aldığım ürünü iadeye verdim, kargoda satıcı ne yaparsa paramı alabilir? Benim gönderdiğim ürün bu derse mi?Siz ürünü satın alıyorsunuz o ürün sahibinden in para havuzuna gidiyor ve ürün elinize ulaşınca iade ediyorsunuz veya onaylıyorsunuz.
Ben bu ürünü göndermemiştim derse para büyük ihtimal satıcıya gider. O yüzden alıcıysa ürün gelince fotoğraf ve video, satıcıysa ürünü kargolamadan fotoğraf/video çekmeli.Hocam aldığım ürünü iadeye verdim, kargoda satıcı ne yaparsa paramı alabilir? Benim gönderdiğim ürün bu derse mi?
Tamam hocam da ben dün Fifa 14 15 16 20 aldım 100 liraya. Fifa 14 harici hiçbir oyun çalışmıyor. Adamla konuştuk resmen ben dolandırıcıyım diye bağırıyor, fifa 14 15 16 sende kalsın fifa 20'yi gönder paranı iade yapayım falan dedi. Ben kargoladım, kargolamadan önce evde havalı poşette fotoğraf attım adama. Bu saatten sonra ne yapmam gerekir? Ya da önceden ne yapmam gerekirdi?Ben bu ürünü göndermemiştim derse para büyük ihtimal satıcıya gider. O yüzden alıcıysa ürün gelince fotoğraf ve video, satıcıysa ürünü kargolamadan fotoğraf/video çekmeli.
Kargolamadan önce ürünü çektiyseniz yapacak başka bir şeyiniz yok.Tamam hocam da ben dün Fifa 14 15 16 20 aldım 100 liraya. Fifa 14 harici hiçbir oyun çalışmıyor. Adamla konuştuk resmen ben dolandırıcıyım diye bağırıyor, fifa 14 15 16 sende kalsın fifa 20'yi gönder paranı iade yapayım falan dedi. Ben kargoladım, kargolamadan önce evde havalı poşette fotoğraf attım adama. Bu saatten sonra ne yapmam gerekir? Ya da önceden ne yapmam gerekirdi?
Yani çok da güvenilir değilmiş?Kargolamadan önce ürünü çektiyseniz yapacak başka bir şeyiniz yok.
Çok değil zaten normale göre güvenilir.Yani çok da güvenilir değilmiş?
elden almaya imkanın yoksa yapabilirsin ama malzeme geldiğinde paketi açarken video çekmeyi öneririm eğer bişey olursa kanıt olarak göstemen için benim tercihim elden ama param güvende ile aloşveriş yapabilirsinSahibindendeki param güvende güvenilir mi? alışveriş yapayım mı?
Hocam kesinlikle normal bir alışverişten farkı yok. Ben ürünü alıyorum salatalık geliyor, iade ediyorum. Bu sefer hem salatalık gidiyor hem para. Tercih edilmemeli.Çok değil zaten normale göre güvenilir.