Neler Yeni

Sahibinden param güvende sistemi güvenilir mi?

OnTheRoonKilled

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
Paylaşmak İstemiyorum
Get ilanın sadece komisyonu size ödettiren hali.

Aldığınız ürünün %10 değeri kadar daha komisyon ödüyorsunuz. Taksit yapabilir veya iade edebilirsiniz.

Raaazzeeer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
453
İsim
Adem Furkan ATA
Evet sahibinden üzerinden bir satıcıya güvenmiyorsanız param güvende hizmeti size yardımcı oluyor.

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
Sahibindendeki param güvende güvenilir mi? alışveriş yapayım mı?
Siz ürünü satın alıyorsunuz o ürün sahibinden in para havuzuna gidiyor ve ürün elinize ulaşınca iade ediyorsunuz veya onaylıyorsunuz.

yesososo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
485
İsim
Yusuf Yusuf
Siz ürünü satın alıyorsunuz o ürün sahibinden in para havuzuna gidiyor ve ürün elinize ulaşınca iade ediyorsunuz veya onaylıyorsunuz.
Hocam aldığım ürünü iadeye verdim, kargoda satıcı ne yaparsa paramı alabilir? Benim gönderdiğim ürün bu derse mi?

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
Hocam aldığım ürünü iadeye verdim, kargoda satıcı ne yaparsa paramı alabilir? Benim gönderdiğim ürün bu derse mi?
Ben bu ürünü göndermemiştim derse para büyük ihtimal satıcıya gider. O yüzden alıcıysa ürün gelince fotoğraf ve video, satıcıysa ürünü kargolamadan fotoğraf/video çekmeli.

yesososo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
485
İsim
Yusuf Yusuf
Ben bu ürünü göndermemiştim derse para büyük ihtimal satıcıya gider. O yüzden alıcıysa ürün gelince fotoğraf ve video, satıcıysa ürünü kargolamadan fotoğraf/video çekmeli.
Tamam hocam da ben dün Fifa 14 15 16 20 aldım 100 liraya. Fifa 14 harici hiçbir oyun çalışmıyor. Adamla konuştuk resmen ben dolandırıcıyım diye bağırıyor, fifa 14 15 16 sende kalsın fifa 20'yi gönder paranı iade yapayım falan dedi. Ben kargoladım, kargolamadan önce evde havalı poşette fotoğraf attım adama. Bu saatten sonra ne yapmam gerekir? Ya da önceden ne yapmam gerekirdi?

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
Tamam hocam da ben dün Fifa 14 15 16 20 aldım 100 liraya. Fifa 14 harici hiçbir oyun çalışmıyor. Adamla konuştuk resmen ben dolandırıcıyım diye bağırıyor, fifa 14 15 16 sende kalsın fifa 20'yi gönder paranı iade yapayım falan dedi. Ben kargoladım, kargolamadan önce evde havalı poşette fotoğraf attım adama. Bu saatten sonra ne yapmam gerekir? Ya da önceden ne yapmam gerekirdi?
Kargolamadan önce ürünü çektiyseniz yapacak başka bir şeyiniz yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
taha yaman
Instagram
tahayamaan
Discord
tahayamaan#6708
Sahibindendeki param güvende güvenilir mi? alışveriş yapayım mı?
elden almaya imkanın yoksa yapabilirsin ama malzeme geldiğinde paketi açarken video çekmeyi öneririm eğer bişey olursa kanıt olarak göstemen için benim tercihim elden ama param güvende ile aloşveriş yapabilirsin

yesososo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
485
İsim
Yusuf Yusuf
Çok değil zaten normale göre güvenilir.
Hocam kesinlikle normal bir alışverişten farkı yok. Ben ürünü alıyorum salatalık geliyor, iade ediyorum. Bu sefer hem salatalık gidiyor hem para. Tercih edilmemeli.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,654
Üyeler
162,042
Son üye
Halil toklu
Top Bottom