Neler Yeni

Sahibinden Telefon alınır mı??

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Beyler fiyatları çok ucuz geldi sıfır diyorlar alınır mı? alan varmı burdan önerir misiniz??

ErcüCeran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Ercüment Ceran
Adamları direkt arayarak adamlardan güven alabilirseniz neden olmasın bence alınır ben sahibindeni çok kullanıyorum hiç olmadı get açtırırsınız paranız sizin telefonunuz elinize geçmediği sürece para da onlara geçmez sahibinden sisteminde durur paranız

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gidip görüp alıcaksan al ama bu kadar düşük fiyat olmamalı
Gidip göremem
Mesaj otomatik birleştirildi:

Adamları direkt arayarak adamlardan güven alabilirseniz neden olmasın bence alınır ben sahibindeni çok kullanıyorum hiç olmadı get açtırırsınız paranız sizin telefonunuz elinize geçmediği sürece para da onlara geçmez sahibinden sisteminde durur paranız
Geti satıcı kabul edilirmi?

ErcüCeran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Ercüment Ceran
Geti kabul etsin de alın bence ona göre fiyat artabilir ama çünkü sahibinden bir yüzde 8-9 koyuyor sanırım ama gayet güvenli oluyor

gaclaruhgelio

80+ Bronze
12 yıllıl bir sahibinden hayatım var izmirde oturuyorum dediğin gibi telefonlardan buldum ve almak için yola çıktım telefoncuya geldim kontrol ettik imei galan her şey tamam. Ama benden tavsiye o ilanların hepsinin açıklamasında get açılmaz kapıda ödeme olur yazar güvenme Ankara izmir istanbul hangisi yakınsa elden kontrol et al

12 yıllıl bir sahibinden hayatım var izmirde oturuyorum dediğin gibi telefonlardan buldum ve almak için yola çıktım telefoncuya geldim kontrol ettik imei galan her şey tamam. Ama benden tavsiye o ilanların hepsinin açıklamasında get açılmaz kapıda ödeme olur yazar güvenme Ankara izmir istanbul hangisi yakınsa elden kontrol et al
Sahibinden de kargoyla iş yürümez adamı green kart Hüseyin gibi zıplatırlar

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ankaradayım

gaclaruhgelio

80+ Bronze
Sizin oradan ilan yapmış telefoncu varsa ilk onlarla görüş az para değil 1500

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849

Sahibinden de kargoyla iş yürümez adamı green kart Hüseyin gibi zıplatırlar
Get li sistem ile alsam sıkıntı çıkarmı?

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Kontrol edersen neden olmasın ama genellikle yurtdışı ürünleri garantileri yok.Bir de imeileri de yoksa daha zarar edersin.Bazılarının olmayabiliyor

gaclaruhgelio

80+ Bronze
Get li sistem ile alsam sıkıntı çıkarmı?
Get yüzde 10 komisyon alır hiç bir satıcı bunu ödemek istemez ki elden alırsan pazarlıkta yaparsın. Yani bunu satan adamlar yanaşmazlar zaten get satışına

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Get yüzde 10 komisyon alır hiç bir satıcı bunu ödemek istemez ki elden alırsan pazarlıkta yaparsın. Yani bunu satan adamlar yanaşmazlar zaten get satışına
Almak için ankaradan istanbula mı gidiyim dostum

Kontrol edersen neden olmasın ama genellikle yurtdışı ürünleri garantileri yok.Bir de imeileri de yoksa daha zarar edersin.Bazılarının olmayabiliyor
İthalatçı garantili 750 tl daha ucuz zaten kırılınca garantiye girmiyor bence 750 tl kırılsa o paray yaptırırım

Top Bottom