Spektrumdx3
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Letgoda yada sahibindende alıcı olan insan mesaj atma şeklinden belli oluyor. o yüzden takılma
Kelimelere teker teker bakınca anlaşılıyor da cümle kuramıyor adamlar.Şuje kalmajı cınzrek
Böyle sanırım
Ah ah ne olcak hocam bu halimiz
Sahibindende ve letgoda ürün satıyorum ve mesaj yazanlar oluyor mesaja cevap veriyorum ama adamlar umrunda değilmiş gibi bişey yazmıyorlar insan bi teşekkür edip iyigünler felan der diyorum kendi kendime ama naafile ve bana mesaj atan kullanıcıların da mı hepsi böyle olur arkadaş madem attığım mesajla ilgilenmiyeceksin neden mesaj yazıyorsun bana değil mi
Yani hocam ben de sizin gibi almaktan vazgeçsem ve çekinsem bile adama diyorum çok sağolun ama teklifinizi düşüneceğim diye ya da bana uygun değil hocam teşekkürler hayırlı günler dilerim diyorum yine deben genellikle alıcı gözüyle yaşıyorum bu olayları fakat bende cevap vermek istemiyorum adama
ürünü almaktan vazgeçtiysem bunu adama demekten çekindiğm için demiyorum belki o yüzdenddir
Ustam sayende yüzüm güldü çok teşekkür ederimEğer bu forumdaki kullandığın fotoğrafı orada da profil resmi yatıysan cevap vermemeleri doğal
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ana baci sövmelerinden iyidir sen benim ürünümden ucuz koymuşsun diyip sövemey basliyorlarSahibindende ve letgoda ürün satıyorum ve mesaj yazanlar oluyor mesaja cevap veriyorum ama adamlar umrunda değilmiş gibi bişey yazmıyorlar insan bi teşekkür edip iyigünler felan der diyorum kendi kendime ama naafile ve bana mesaj atan kullanıcıların da mı hepsi böyle olur arkadaş madem attığım mesajla ilgilenmiyeceksin neden mesaj yazıyorsun bana değil mi
Türk milleti delidir boyle dusunenler varHarbi mi usta aman aman Allah korusun
Adama telefondan ucasım gelir
Letgo da ürün satmak sabır istiyor cidden.Ben çok hakaret ettiğim için bir gün başıma bela gelecek oradanSahibindende ve letgoda ürün satıyorum ve mesaj yazanlar oluyor mesaja cevap veriyorum ama adamlar umrunda değilmiş gibi bişey yazmıyorlar insan bi teşekkür edip iyigünler felan der diyorum kendi kendime ama naafile ve bana mesaj atan kullanıcıların da mı hepsi böyle olur arkadaş madem attığım mesajla ilgilenmiyeceksin neden mesaj yazıyorsun bana değil mi
Ppnin insta ne birde?Harbi mi usta aman aman Allah korusun
Adama telefondan ucasım gelir
Evet a önce yaşadım adam Alicam dedi para topluyorum yazdı baya oldu yazali bende sordum az önce göruldu atıyorSahibindende ve letgoda ürün satıyorum ve mesaj yazanlar oluyor mesaja cevap veriyorum ama adamlar umrunda değilmiş gibi bişey yazmıyorlar insan bi teşekkür edip iyigünler felan der diyorum kendi kendime ama naafile ve bana mesaj atan kullanıcıların da mı hepsi böyle olur arkadaş madem attığım mesajla ilgilenmiyeceksin neden mesaj yazıyorsun bana değil mi