Neler Yeni

Sahibinden ve letgo da yapılan terbiyesizlik

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Letgoda yada sahibindende alıcı olan insan mesaj atma şeklinden belli oluyor. o yüzden takılma

KendineMüzisyen

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,778
İsim
Arda Güler
İlgilendiği Kategoriler
Boş konu
ben genellikle alıcı gözüyle yaşıyorum bu olayları fakat bende cevap vermek istemiyorum adama
ürünü almaktan vazgeçtiysem bunu adama demekten çekindiğm için demiyorum belki o yüzdenddir

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,045
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Öyle dostum
kuru kuru fiyat sorup fiyatı söyleyince yazmayanlar

halen satılık mı yazıp sonra evet diyince bakmayanlar

Türk milletinin yüzde 10'u kibar insanlardan oluşuyor
gerisi hikaye yani çok bir şey beklememek lazım

Sonuç olarak bakkala gidip hayırlı işler deyince teşekkürler veya eyvallah bile demeyen tenezzül etmeyen bir esnaf tipi bile mevcut .

Stcgl01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Onur
En gıcığıda letgoda deneyimledim ,örneğin sattığım ürünün son fiyatı 1000tl diyorum gelip sonradan 900tl ye başka yerden düşürdüm kardeş diyen tipler var. hani gelip bana neden anlatırsınki alıyorsan al zorla satmıyoruz değilmi:)

Lost_Dragon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
887
İsim
Göksel Gündüz
Eğer bu forumdaki kullandığın fotoğrafı orada da profil resmi yatıysan cevap vermemeleri doğal 😄
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sahibindende ve letgoda ürün satıyorum ve mesaj yazanlar oluyor mesaja cevap veriyorum ama adamlar umrunda değilmiş gibi bişey yazmıyorlar insan bi teşekkür edip iyigünler felan der diyorum kendi kendime ama naafile ve bana mesaj atan kullanıcıların da mı hepsi böyle olur arkadaş madem attığım mesajla ilgilenmiyeceksin neden mesaj yazıyorsun bana değil mi

ben genellikle alıcı gözüyle yaşıyorum bu olayları fakat bende cevap vermek istemiyorum adama
ürünü almaktan vazgeçtiysem bunu adama demekten çekindiğm için demiyorum belki o yüzdenddir
Yani hocam ben de sizin gibi almaktan vazgeçsem ve çekinsem bile adama diyorum çok sağolun ama teklifinizi düşüneceğim diye ya da bana uygun değil hocam teşekkürler hayırlı günler dilerim diyorum yine de

Eğer bu forumdaki kullandığın fotoğrafı orada da profil resmi yatıysan cevap vermemeleri doğal 😄
Ustam sayende yüzüm güldü çok teşekkür ederim 😂

Impe

80+ Silver
Sahibindende ve letgoda ürün satıyorum ve mesaj yazanlar oluyor mesaja cevap veriyorum ama adamlar umrunda değilmiş gibi bişey yazmıyorlar insan bi teşekkür edip iyigünler felan der diyorum kendi kendime ama naafile ve bana mesaj atan kullanıcıların da mı hepsi böyle olur arkadaş madem attığım mesajla ilgilenmiyeceksin neden mesaj yazıyorsun bana değil mi
Ana baci sövmelerinden iyidir sen benim ürünümden ucuz koymuşsun diyip sövemey basliyorlar

• Beğen
Reaksiyonlar: Impe

Godric1461

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
627
İsim
Godric
Letgo da ürün satmak sabır istiyor cidden.Ben çok hakaret ettiğim için bir gün başıma bela gelecek oradan 😅

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,188
İsim
Mustafa Enes Bulut
E
Evet a önce yaşadım adam Alicam dedi para topluyorum yazdı baya oldu yazali bende sordum az önce göruldu atıyor :(

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,517
Üyeler
161,716
Son üye
elreqnbey
Top Bottom