Neler Yeni

sahibindende param güvendeyle ürün kargolama süreci nasıl ilerler

baranngk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
baran gök
öncelikle herkese selamlar bilgisayarımı satıcam sahibindende bi kişi ürünü batmana kargolayabilirmisin dedi param güvende ile ben izmirdeyim benden satın aldı diyelim sonra nolucak kargolamada napmam lazım daha once ürün kargolamadığımdan bilmiyorum dolandırılma şansım varmı bi terslik pürüz olurmu yoksa parayı örneğin babamın hesabına attıktan sonra itetişimde kalarakmı kargolamamız lazım yardımcı olursanız güzel olur

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,287
İsim
Yunus Şahin
Parçaların tamamını çalıştığına dair kanıt bulundur. Yani fotoğrafını, video çek. Dolandırıcı değilse adam alışverişi onaylar zaten. Dolandırıcıysa iade oluşturur zaten bozuk ürün gönderir. Sende elinde bulunduğun kanıtları sahibindene iletirsin. Bu durumu yaşamadım da, yaşayan da görmedim daha belirtmek isterim de.

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Serkan
öncelikle merhaba hocam gecen sene param güvende ile laptop satarken yaşadığım olayı anlatmak isterim kısaca para sahibinden de kalıyor sıkıntı yok ta laptoptan wifi kartını alıp iade etmişti şikayetçi falan oldum geri aldım açıkçası zorunlu olmadıkça kullanmanızı tavsiye etmem elden alış veriş yapmanızı öneririm iyi günler dilerim.

baranngk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
baran gök
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ozaman ben dediğiniz gibi videosunu çekeyim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri