Neler Yeni

Sahte işlemci almış olabilirmiyim acil yardım

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
murathan koca
n11 sitesinde türkiye garantili amd ryzen 5 7600 işlemci aldım bana gelen ürün piyasadaki işlemcilerden görüntü olarak farklı sebebini bulamadım aldıgım firmada sebeb söyleyemedi
1111.png

bana gelen işlemci bu şekilde

222222.png

piyasadaki işlemciler böyle gözüküyor

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,952
İsim
Emir
Adamlar işlemci pinlerini yemişler ondan.Harbi şaka maka niye öyle la ilk defa görüyorum.İade edin direkt

Montofteam

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
695
İsim
Eren
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
murathan koca
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Adamlar işlemci pinlerini yemişler ondan.Harbi şaka maka niye öyle la ilk defa görüyorum.İade edin direkt
BILMIYORUM BIR CEVAP BULAMADIM AKLIMA GELEN TEK MANTIKLI SEY YENI SERİ URETILENLER BU SEKILDE HERHALDE AMA BEN RAHATSIZ OLDUM IADE EDIYORUM SIMDI KARGOYA VERIP GELECEGIM

Muhammet Öztürk

80+ Bronze
sana gelen üstteki gibi mi ? hemen iade etmene gerek yok bi tak çalıştır performansda kayıp yada başka bişey varmı gör testlerini yap ona göre iade edersin 2 hafta vaktin var sonuçta

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,445
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Amd support ekibine yaz böyle işlemciniz varmı diye?

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Böyle bir konu daha buldum.

Musa00.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Musa
n11 sitesinde türkiye garantili amd ryzen 5 7600 işlemci aldım bana gelen ürün piyasadaki işlemcilerden görüntü olarak farklı sebebini bulamadım aldıgım firmada sebeb söyleyemedi Alıntıyı görüntüle

bana gelen işlemci bu şekilde

Alıntıyı görüntüle

piyasadaki işlemciler böyle gözüküyor
Hocam revizyon olmuş olabilir baya kişinin başına gelmiş dene ve bak sahte mi diye zaten kendini belli eder

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
murathan koca
Amd support ekibine yaz böyle işlemciniz varmı di
Amd support ekibine yaz böyle işlemciniz varmı diye?
nerden yazabılırım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam revizyon olmuş olabilir baya kişinin başına gelmiş dene ve bak sahte mi diye zaten kendini belli eder
bende onu düşünüyorum bi çok kişide aynı işlemci var bir kaç ay içinde alınanlarda ama 1 yıl önce ilk çıkan versiyonlar farklı acaba diyorum yenilikmi yaptılar

Musa00.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Musa

bende onu düşünüyorum bi çok kişide aynı işlemci var bir kaç ay içinde alınanlarda ama 1 yıl önce ilk çıkan versiyonlar farklı acaba diyorum yenilikmi yaptılar
Firmalar yenilik yapabilir bunu söylemeye bilirler bence gayette güzel yapmışlar pinlerin dışarda olmaması iyi bence

quietbebek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
865
İsim
Batuhan
dün pc kurulumu yaptım arkadaşıma aynı bu şekildeydi cpu-z üzerinden falan bi sorun göremedim sahte olduğunu sanmıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
murathan koca
sana gelen üstteki gibi mi ? hemen iade etmene gerek yok bi tak çalıştır performansda kayıp yada başka bişey varmı gör testlerini yap ona göre iade edersin 2 hafta vaktin var sonuçta
üstteki bana gelen alttaki piyasadaki gibi işte ama yorumlara falan baktığımda başka kişilerede aynısı gelmiş sorun yaşamamışlar özelikle 3 4 ay içinde alınan partide bu şekilde gelmiş sebebini bulamadım tahminim yeni seri üretiminde böyle bir şey yapmışlar alttaki fotograftakı ıslemcı tahmınım 1 yıl 1.5 yıl oncekı goruntulerden

ürün sahte değil işlemcini sahtesi olmuyor zaten türkiye garantili ama neden farklı bilen yokmu gerçekten kargoyu paketledim hiç takmadım ona göre geri yollıycam

Top Bottom