htc.husnu
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 645
Arkadaşlar ben tıraş amkinesi almayı düşünüyorum. Ortalama bütçe 350-500 arası bir şey.
Sadece kullanımım Sakal ve bıyık kullanımı için olacak.
İnce alması benim için önemli. Kısa kirli sakal modeli kullanıyorum ama elimdeki tıraş makinesi arızalandığı ve kötü olduğu için berbere yaptırıyorum ama pahalıya kaçmaya başladı.
Sakal Tıraş yapım ekteki resimdeki gibidir. Kısadan uzuna giden bir şekilde ama bu kadar sık ve uzun değil biraz daha kısası
Aşağıya sıralaycağım modelleri kulanan var mıdır ? Yada Başka makine önerisinde bulunacak var mıdır ?
www.teknosa.com
Sadece kullanımım Sakal ve bıyık kullanımı için olacak.
İnce alması benim için önemli. Kısa kirli sakal modeli kullanıyorum ama elimdeki tıraş makinesi arızalandığı ve kötü olduğu için berbere yaptırıyorum ama pahalıya kaçmaya başladı.
Sakal Tıraş yapım ekteki resimdeki gibidir. Kısadan uzuna giden bir şekilde ama bu kadar sık ve uzun değil biraz daha kısası
Aşağıya sıralaycağım modelleri kulanan var mıdır ? Yada Başka makine önerisinde bulunacak var mıdır ?
Preo Care PR107 5'i 1 Arada Erkek Bakım Kiti Fiyatı ve Özellikleri
Preo Care PR107 5'i 1 Arada Erkek Bakım Kiti özelliklerini incelemek ve en uygun fiyata satın almak için hemen tıkla!