Neler Yeni

Yardım Samsung 970 Evo Plus için soğutucu

aykutsert

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Aykut Sert
Bütçe
5
Selamlar,
Samsung 970 Evo Plus M2 SSD sahibiyim. Son zamanlarda ısı sorunları yaşıyorum.
Bilgisayar 1 saat 50 dakikadır açık durumda, bu süre zarfı içerisinde sadece google ve youtube'ta takıldım.
Pasif soğutucu almayı düşünüyorum, bu konuda bilgisi olanların da fikrini almak için bu konuyu açtım.

CrystalDiskInfo'dan aldığım ekran görüntüsü ektedir.

- GÜNCELLEME -

Virüs taramasından sonra yük altında (PUBG Mobile HDR 90 FPS) 56-57 derece aralığında geziyor şuan için, bunun kasada ki genel ısınmadan kaynaklı olduğunu düşünüyorum, yan kapak açık ve ekstra bir fan yok. Sistemim imzamda mevcut, kasam Cooler Master K350. RAMPAGE 4C-120S 120mm RAINBOW FAN ile yan kapağı da takarak soğutma yapmak istiyorum, fikriniz nedir ?

Ekler

• unknown_2023.06.25-19.12.png
    unknown_2023.06.25-19.12.png
    64.3 KB · Hit: 81
Son düzenleme:

Livaković

80+ Silver
Selamlar,
Samsung 970 Evo Plus M2 SSD sahibiyim. Son zamanlarda ısı sorunları yaşıyorum.
Bilgisayar 1 saat 50 dakikadır açık durumda, bu süre zarfı içerisinde sadece google ve youtube'ta takıldım.
Pasif soğutucu almayı düşünüyorum, bu konuda bilgisi olanların da fikrini almak için bu konuyu açtım.

CrystalDiskInfo'dan aldığım ekran görüntüsü ektedir.
Boşta o kadar sıcaklık normal değil o ssdye virüs girmiştir

aykutsert

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Aykut Sert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Boşta o kadar sıcaklık normal değil o ssdye virüs girmiştir
Gerçekten de öyleymiş sanırım. Malwarebytes ile tarama yaptım ve 2 adet Malware virüsü (Process Hacker'ın içinde buldu), 24 adet pop-up virüsü (Microsoft Edge'nin içinde buldu).
Umarım ısı değerlerim normale döner, çok teşekkür ederim.

Livaković

80+ Silver
Gerçekten de öyleymiş sanırım. Malwarebytes ile tarama yaptım ve 2 adet Malware virüsü (Process Hacker'ın içinde buldu), 24 adet pop-up virüsü (Microsoft Edge'nin içinde buldu).
Umarım ısı değerlerim normale döner, çok teşekkür ederim.
Ne demek ssdye soğutma gerekmez işlemci ekran kartı değil bunlar yaz sıcakları taş çatlasa 3 4 derece arttırır sıcaklığı daha fazlası olamaz.

aykutsert

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Aykut Sert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ne demek ssdye soğutma gerekmez işlemci ekran kartı değil bunlar yaz sıcakları taş çatlasa 3 4 derece arttırır sıcaklığı daha fazlası olamaz.
Şuan için 62 derece, eğer ki bu ısı değerlerinde olmasının sebebi virüs ise virüs temizleme işlemi sonrası ısı değerinin normale inmesi elbette ki zaman alacaktır ama sistemimin soğutma sistemi yok deseniz yeridir. Yan kapak açık ve sadece ön panelin alt kısmında 1 adet fan var. Kasam Cooler Master K350. Bu zamana kadar hiç böyle bir şey yaşamamıştım, ilk defa yaşıyorum. Öneriniz var mı acaba ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,137
Üyeler
164,967
Son üye
baki6307
Top Bottom