berkay SİCİMLİ
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
arkadaşlar bugün okul cıkısında telefonumu cantadan cıkartırken yere düşürdüm ve biraz sert bir şekilde düştü jelatin paramparça olmustu jelatini cıkardım ve normal ekranımda kırılmıştı sonra bilirsiniz o telaşlı anı bi telaşlı oldum aileme söyleyemedim bu konuyu samsung müşteri hizmetlerini aradım aydından istanbula gönderileceğini ve 590 tl ile 629 tl arasında fiyat değisikliği göstericeğini söylediler
yani telefon kırıldı ama herşeyi tam olarak calısıyor güç tusunda bir sorun yok ses acma falan sıkıntı yok parmak izi yüz tanıma hepsi düzgün olarak calısıyor dokunmatiğinde sıkıntı yok fakat ben bunu aileme söylemeye cok cekiniyorum kızarlar falan diye birde 600 tl sizce pahalı mı değistirmeli miyim
yani telefon kırıldı ama herşeyi tam olarak calısıyor güç tusunda bir sorun yok ses acma falan sıkıntı yok parmak izi yüz tanıma hepsi düzgün olarak calısıyor dokunmatiğinde sıkıntı yok fakat ben bunu aileme söylemeye cok cekiniyorum kızarlar falan diye birde 600 tl sizce pahalı mı değistirmeli miyim