Neler Yeni

Samsung A31 Ekranı Kırıldı

berkay SİCİMLİ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
BERKAY SİCİMLİ
arkadaşlar bugün okul cıkısında telefonumu cantadan cıkartırken yere düşürdüm ve biraz sert bir şekilde düştü jelatin paramparça olmustu jelatini cıkardım ve normal ekranımda kırılmıştı sonra bilirsiniz o telaşlı anı bi telaşlı oldum aileme söyleyemedim bu konuyu samsung müşteri hizmetlerini aradım aydından istanbula gönderileceğini ve 590 tl ile 629 tl arasında fiyat değisikliği göstericeğini söylediler
yani telefon kırıldı ama herşeyi tam olarak calısıyor güç tusunda bir sorun yok ses acma falan sıkıntı yok parmak izi yüz tanıma hepsi düzgün olarak calısıyor dokunmatiğinde sıkıntı yok fakat ben bunu aileme söylemeye cok cekiniyorum kızarlar falan diye birde 600 tl sizce pahalı mı değistirmeli miyim
IMG-20210930-WA0009.jpg

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,788
İsim
emirhan
arkadaşlar bugün okul cıkısında telefonumu cantadan cıkartırken yere düşürdüm ve biraz sert bir şekilde düştü jelatin paramparça olmustu jelatini cıkardım ve normal ekranımda kırılmıştı sonra bilirsiniz o telaşlı anı bi telaşlı oldum aileme söyleyemedim bu konuyu samsung müşteri hizmetlerini aradım aydından istanbula gönderileceğini ve 590 TL ile 629 TL arasında fiyat değisikliği göstericeğini söylediler
yani telefon kırıldı ama herşeyi tam olarak calısıyor güç tusunda bir sorun yok ses acma falan sıkıntı yok parmak izi yüz tanıma hepsi düzgün olarak calısıyor dokunmatiğinde sıkıntı yok fakat ben bunu aileme söylemeye cok cekiniyorum kızarlar falan diye birde 600 TL sizce pahalı mı değistirmeli miyim
Alıntıyı görüntüle
600tl verip telefon gittiğinde telefonun nerede diye sormazlar mı ?

Besim Tibuk

80+ Gold
Değiştir paran varsa ya da paran birikene kadar telefonu evde gizli kullan, görmesinler.

berkay SİCİMLİ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
BERKAY SİCİMLİ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
600tl verip telefon gittiğinde telefonun nerede diye sormazlar mı ?
ya param yok zaten yaptıramam bilmiyorum söylemeyede cekiniyorum bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Canından değerli değil dostum.
Metal parçası sonuçta. Kızacaklarını sanmıyorum.
haklsıınız hocam aslında böyle kullan derler büyük ihtimal sagolun cevap için sizce cok mu fazla kırık ?

DOKTOR🥼

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Resad
Instagram
resad.sadiqov29
Steam
Authority6655
arkadaşlar bugün okul cıkısında telefonumu cantadan cıkartırken yere düşürdüm ve biraz sert bir şekilde düştü jelatin paramparça olmustu jelatini cıkardım ve normal ekranımda kırılmıştı sonra bilirsiniz o telaşlı anı bi telaşlı oldum aileme söyleyemedim bu konuyu samsung müşteri hizmetlerini aradım aydından istanbula gönderileceğini ve 590 TL ile 629 TL arasında fiyat değisikliği göstericeğini söylediler
yani telefon kırıldı ama herşeyi tam olarak calısıyor güç tusunda bir sorun yok ses acma falan sıkıntı yok parmak izi yüz tanıma hepsi düzgün olarak calısıyor dokunmatiğinde sıkıntı yok fakat ben bunu aileme söylemeye cok cekiniyorum kızarlar falan diye birde 600 TL sizce pahalı mı değistirmeli miyim
Alıntıyı görüntüle
Reis koruyucu cektir ayni yerden bir seyle vur kir biraz gizle para biriktirinveye kadar

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849

haklsıınız hocam aslında böyle kullan derler büyük ihtimal sagolun cevap için sizce cok mu fazla kırık ?
Bu göreceli bir kavram dostum.
Bence çok değil, ne kırık telefonlar gördüm 😄

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,788
İsim
emirhan
böyle kullansan paran olunca göndersen ne olur ki para biriktirene kadar telefonunu ailenin yanında tutmazsın

bence çok kırık değil

Besim Tibuk

80+ Gold
Kırılmaz cam taktır 10 tl'ye çakma olsun.
Kırık kırılmaz camda de.

DOKTOR🥼

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Resad
Instagram
resad.sadiqov29
Steam
Authority6655