Samsung a32 sldım (3 gün oluyor )şuan daha iyi gitmesi için 60hz 3 4 saatlik bir yol gitmem gerek ve bu yolda dayanması lazım başka neleri değiştirmeliyim
Tqmam hocam sağalun kusura bakmayın biraz saçma konu ama Başka yerdede bulamadım teşekkürlerparlaklığı kıs güç tasarrufu modunu aç yeter bence
uçak moduna alabilirsin eğer arama yapmayacaksan.Samsung a32 sldım (3 gün oluyor )şuan daha iyi gitmesi için 60hz 3 4 saatlik bir yol gitmem gerek ve bu yolda dayanması lazım başka neleri değiştirmeliyim
Arama yapcaklar hocam o yğzden olmaz maalesef ama teşekkürleruçak moduna alabilirsin eğer arama yapmayacaksan.
"Güç tasarruf modu" varsa ona alabilirsin. Samsung telefonlarda vardı diye hatırlıyorum.Samsung a32 sldım (3 gün oluyor )şuan daha iyi gitmesi için 60hz 3 4 saatlik bir yol gitmem gerek ve bu yolda dayanması lazım başka neleri değiştirmeliyim
Teşekkürler hocam sağoum"Güç tasarruf modu" varsa ona alabilirsin. Samsung telefonlarda vardı diye hatırlıyorum.
Ekran parlaklığı kısık olsun. Bluetooth-Wifi kapalı olsun. Konum servisleri ve gereksiz bildirimler kapalı olsun. Amoled ekranlı bir telefonunuz var, mutlaka karanlık modda olsun. Aklıma gelenler bu kadar.