Samsung C27RG5 alacağım

Selman Karaa

80+ Gold
Reaksiyon skoru
8,261
Bütçe
1800
240hz çok güzel ancak oyun için 27" çok büyük. Hele bir de 4ms olunca bilemedim. Ama muadillere baktığımızda 24" 144hz veya 165hz bulunuyor. (1ms) Bilemedim ancak ben olsam 24" 165hz 1ms bakardım

Arkadaşlar bu monitörü alıyorum. Samsung 27 inç curved 240hz olması bu fiyat bandında bulunamayan bir özellik.
Eksi olarak, 4ms ama 4ms yi hissedebileceğimi düşünmüyorum. Bazıları hafif ghosting sorunu var diyor ama oyunda hissedilmiyormuş bile. Bunda karar kıldım sizce iyi mi?
Bu fiyata 240hz bence
Başka sorunları olabilir
Forumda başka bir yerde bir tane daha Samsung curved monitör alınmaz diyordu
Fiyatı özelliklerine göre ucuz
Dedikleriniz kadar sorunu varsa alınabilir

240hz çok güzel ancak oyun için 27" çok büyük. Hele bir de 4ms olunca bilemedim. Ama muadillere baktığımızda 24" 144hz veya 165hz bulunuyor. (1ms) Bilemedim ancak ben olsam 24" 165hz 1ms bakardım
Ben özellikle büyük ekran istiyorum zaten. Büyük ekran seviyorum çünkü. Aklımda kalan şey 4ms olayı ama insanlar fark edilmez diyor.

Monitörün büyük olmasi oyun oynanmıyor diye bir şey yok
32 inch kullanıyorum alışmak lazım sadece

Bu fiyata 240hz bence
Başka sorunları olabilir
Forumda başka bir yerde bir tane daha Samsung curved monitör alınmaz diyordu
Fiyatı özelliklerine göre ucuz
Dedikleriniz kadar sorunu varsa alınabilir
Yorumları okuduğumda, fiyatına göre çok iyi olduğu için biraz tedirginlik ile aldım ama çok iyi çıktı falan denilmiş.

Ben özellikle büyük ekran istiyorum zaten. Büyük ekran seviyorum çünkü. Aklımda kalan şey 4ms olayı ama insanlar fark edilmez diyor.
tabii ki 1ms almak en mantıklısı ancak bu fiyatta ve 240hz olunca 4ms göze batmaz diye düşünüyorum çok fazla :D Ghosting iddiaları doğru değilse alabilirsiniz

FPS oyunlarinda belki biraz etkileyebilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ghosting sorunu zaten çoğu Va da var
Ama bence fiyatı niye ucuz diye araştır
240jz için bı tik ucuz bence

Hocam ben bu modelin sorunları olduğu için bu kadar ucuz diye biliyorum yani sorunları var o yüzden ucuz diye biliyorum

Bence bişey var bu monitörde. İade etceğini göze alarak al.
Alanlar çok memnun. Alacağım çünkü başka monitör alırsam aklım bunda kalacak. Beğenmezsem iade ederim.

Hocam ben bu modelin sorunları olduğu için bu kadar ucuz diye biliyorum yani sorunları var o yüzden ucuz diye biliyorum
Ne gibi sorun?

gtg 4?

bu monitörü arkadaşım aldı ama daha test edemedi. Özelikklerine göre güzel ama istersen lgnin 27 inç monitörünü öneriebilirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,265
Üyeler
189,054
Son üye
brtkdk
Geri