Yamaha MT-09
80+
- Reaksiyon skoru
- 125
Samsung eğitim indirimi ile şu 240hz 1080p olan monitörü almak istiyorum. indirim ne zaman bitiyor? Birde taksit varmı?
Eğitim indirimi bitmiyor da o modeli indirim listesinden bir ara çıkarabilirler onun da zamanı belli değil.Samsung eğitim indirimi ile şu 240hz 1080p olan monitörü almak istiyorum. indirim ne zaman bitiyor? Birde taksit varmı?
taksit varmıydıEğitim indirimi bitmiyor da o modeli indirim listesinden bir ara çıkarabilirler onun da zamanı belli değil.
Bitiş tarihi yok. Sadece Samsung fiyatı değiştirebilir veya stok bitebilir.
Karta göre değişiyor sanırım da bana 3 taksit yaptı (başka monitör için) bazıları 4 taksit de var diyordu kartını girip kaç veriyor diye denemek en iyisi.
Peşin fiyatınamı?Karta göre değişiyor sanırım da bana 3 taksit yaptı (başka monitör için) bazıları 4 taksit de var diyordu kartını girip kaç veriyor diye denemek en iyisi.
Hocam kendinme bir adet çekicem birde bunlar al sata gidermiBitiş tarihi yok. Sadece Samsung fiyatı değiştirebilir veya stok bitebilir.
Evet.Peşin fiyatınamı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet. Ama monitörde pivot ve yükseklik ayarı var kola çok gerek yok.bu monitöre north bayou f80 takabilirmiyim ?![]()
25" Odyssey G4 240Hz G-Sync Oyun Monitörü - Samsung Türkiye
25 inç Full HD 240Hz 1ms HDR10 IPS Panel Nvidia G-Sync Black Odyssey G4 G40B Oyun Monitörü ls25bg400euxuf satın alın. Samsung Türkiye’den Bilgi alın.www.samsung.com
@İsimbulamajim
@ymnosAnthem
@pcmeraklisi34
Ssdlerde geçerli mi indirimBitiş tarihi yok. Sadece Samsung fiyatı değiştirebilir veya stok bitebilir.