Onu ben de çok araştırdım, a72 aldım daha yeni esneme olayı böyle kapağa dokununca bir yumuşaklık var sadece, kritik bir şey değil hatta sorun da değil çünkü zaten yumuşak yüzey. Kılıf da takacağından umursamana gerek yok.Alternatif olarak önerebileceğiniz modeller var mıdır?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bazı kullanıcılarda arka kapak esniyormuş bir bilginiz var mı @Hudzell @DJ. Mic Check
Evet öyle bir şey duydum fakat bilgim yok o konuda.Alternatif olarak önerebileceğiniz modeller var mıdır?
Bazı kullanıcılarda arka kapak esniyormuş bir bilginiz var mı @Hudzell @DJ. Mic Check
Arka kapağı plastik değil miOnu ben de çok araştırdım, a72 aldım daha yeni esneme olayı böyle kapağa dokununca bir yumuşaklık var sadece, kritik bir şey değil hatta sorun da değil çünkü zaten yumuşak yüzey. Kılıf da takacağından umursamana gerek yok.
Çok ama çok nadir bazılarının çerçevesi çıkık geliyormuş onu da seri üretimden sonra düzelttiler diye biliyorum.
Plastik, ancak görüp görebileceğiniz en güzel hissiyatı sunuyor, bakın sevdiğim için söylemiyorum gerçekten mat bir hissiyatı var.Arka kapağı plastik değil mi
Plastik ise sorun yok çünkü şuanda samsung bir telefon kullanıyorum ve aynı olay bundada var büyük ihtimalle alacağım.
Teşekkürler yardımınız için.Plastik, ancak görüp görebileceğiniz en güzel hissiyatı sunuyor, bakın sevdiğim için söylemiyorum gerçekten mat bir hissiyatı var.
Buna ek olarak renk olarak siyah rengi öneririm mat yüzeyi beraberinde premium bir telefonmuş hissiyatı yaratıyor.
Rica ederim, ben a52 almayı düşünürken a72 aldım. Bu sürede a52 adına etinden kemiğine her şeyini araştırdım .Teşekkürler yardımınız için.
Şarj performansı nasıl peki ?Rica ederim, ben a52 almayı düşünürken a72 aldım. Bu sürede a52 adına etinden kemiğine her şeyini araştırdım .
Merak ettiğiniz bir şey olursa özelden veyahut buraya yanıt atarak ulaşabilirsiniz.
Youtube'da yaptığım araştırmalar ve karşılaştırmalar + sitelerden baktığım kadarıyla karışık kullanımda 9 buçuk saat dayanıyor. A72 ile arasında (duruma göre azalıp artabilir) 30 dakikalık fark oluşuyor.Şarj performansı nasıl peki ?
M52. Daha ucuz işlemcisi çok daha iyi a72, a52den.Alternatif olarak önerebileceğiniz modeller var mıdır?