tabii kimerhaba 2 3 gündür telefon alıcam konular açtım en çok bu model onerıldı şuan alıcam son kez sormak istedım bu fıyata daha iyisi varmı yoksa bu en doğru tercih midir.
Alıntıyı görüntüle
Alışverişi Tamamlamerhaba 2 3 gündür telefon alıcam konular açtım en çok bu model onerıldı şuan alıcam son kez sormak istedım bu fıyata daha iyisi varmı yoksa bu en doğru tercih midir.
Alıntıyı görüntüle
Knk bitçem olsa ilk alacağım telefonlardan, hem çok iyi hem de o ekranının 120hz akıcılığı için çekiyor senimerhaba 2 3 gündür telefon alıcam konular açtım en çok bu model onerıldı şuan alıcam son kez sormak istedım bu fıyata daha iyisi varmı yoksa bu en doğru tercih midir.
Alıntıyı görüntüle
tabii ki
teşekkürlerAlışverişi Tamamla![]()
anladım hocam sağolun 1 2 tane kötu yorum okudum ondan sormak istedimKnk bitçem olsa ilk alacağım telefonlardan, hem çok iyi hem de o ekranının 120hz akıcılığı için çekiyor seni
Ben bu telefonu 1 hafta önce aldım dostum. Ne kötü yorum okudun söylebakalım belkide gerçektirteşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:
anladım hocam sağolun 1 2 tane kötu yorum okudum ondan sormak istedim
Bende uzun poco x3 pro düşünüyordum sonra fiyatlarin baya arttığını gördüm sık takip etmiyordum hala onuda almak istiyorum fakat normal fiyatı yüksek kaçak satanların elinde de kalmamış siz poco dan geçiş sebebiniz işletim sistemi mıdırbi ara benim bile poco x3 pro yu satıp almayı düşündüğüm telefon hala düşünüyorum düşünme sebebim işletim sistemi sadece bu yüzden çok sıkınıtısı var . bu arada m52 fp şu piyasada inşh onunda fiyatı poco nun gibi gereksiz yere çıkarmazlar.
inceleme videosunu izledim gayet güzel ve kullanışlı telefon rahatlıkla alabilirsiniz.
Alınır tabii ki de.merhaba 2 3 gündür telefon alıcam konular açtım en çok bu model onerıldı şuan alıcam son kez sormak istedım bu fıyata daha iyisi varmı yoksa bu en doğru tercih midir.
Alıntıyı görüntüle