Hocam Ekim 2021'den beri kullanıyorum. Snapdragon işlemcili 128GB/6GB RAM versiyonu var bende.
Öncelikle bu bütçede alabileceğin en iyi cihaz bu. A73, A53 gibi fiyat olarak yakın cihazların içinden her yönden geçiyor. İphone tarafında 11 ile denk, hatta birkaç özelliği 11'den iyi.
Bu cihazın üç eksik yanı 4500MAH batarya 120HZ ekranla 1 günü çıkaramayabiliyor + Ön kamerası fena değil ancak bu cihaza yakışır bir kamera değil, daha çok A52 kamerası gibi ve gece çekimi kötü + cihaz eskidi ve güncelleme desteği bitti. Geçen ay sonu Android 13'ü aldı ve bu son güncellemesi idi. Bundan sonra sadece güvenlik paketi gelecek. Güncellik takıntın yoksa ve tiktokçular gibi hayatını ön kamera açık geçirmiyorsan cihaz okey yani.
Bütçe varsa 8GB RAM/256GB modelini al, hafıza kartı ile uğraşma. Ben alırken 600TL fark vardı ve bütçeyi denkleştiremediğim için alamadım
. Yanında kendi orijinal 25W adaptörünü de almanı tavsiye ederim kutudan çıkan 15W ile 100 dakikaya yakın bir sürede şarj olurken 25W adaptörle tam 60 dakikada fulleniyor.