Neler Yeni

Samsung Galaxy S23 alınır mı?

m_t_t

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Mert Taha Tiryaki
Bütçe
30000
Arkadaşlar 30k civarı bütçem var. Sizce s23 alınır mı? Önerir misiniz

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,560
İsim
ismail
Özellikleri güzel ama ekranı çok küçük.Alınacaksa s23+ yada ultra modeline yönelin

ThEagles

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
327
İsim
Berk
Özellikleri güzel ama ekranı çok küçük.Alınacaksa s23+ yada ultra modeline yönelin
6.1 inç ne ara küçük oldu hocam :) %87 ekran gövde oranı var, bence alınır.

m_t_t

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Mert Taha Tiryaki
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Küçük ekran olması benim için daha iyi açıkçası ya. Hatta ilk başta se2022 almayı düşünüyordum amazonda 21.500 tl ama s23 ü de beymende 28.800 e görünce arada kaldım arada 7 bin liralık bi fark var çünkü

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,560
İsim
ismail
Küçük ekran olması benim için daha iyi açıkçası ya. Hatta ilk başta se2022 almayı düşünüyordum amazonda 21.500 TL ama s23 ü de beymende 28.800 e görünce arada kaldım arada 7 bin liralık bi fark var çünkü
Düşünürsen s22 ultra önerebilirim.

BabaVoss7

80+ Silver
On numara telefon çıktığı ilk günden beri kullanıyorum incelemesi milyon tane zaten. Ekranı küçük değil. En azından bence. Ekran oranı gayet fazla olduğu için kurtarıyo. Benim gibi elinde tuğla taşımaktan sıkıldı isen on numara telefon.

m_t_t

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Mert Taha Tiryaki
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Düşünürsen s22 ultra önerebilirim.
O kadar büyük telefon sevmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

On numara telefon çıktığı ilk günden beri kullanıyorum incelemesi milyon tane zaten. Ekranı küçük değil. En azından bence. Ekran oranı gayet fazla olduğu için kurtarıyo. Benim gibi elinde tuğla taşımaktan sıkıldı isen on numara telefon.
Ya ekran küçüklüğü benim için çok önemli değil hatta yazdığım gibi iPhone se 2022 düşünüyordum normalde şu an aralarında 7 bin lira fark var sizce değer mi. Telefonla oyun oynayan birisi değilim sadece sosyal medya ve iletişim için kullanıyorum

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,560
İsim
ismail

Ya ekran küçüklüğü benim için çok önemli değil hatta yazdığım gibi iPhone se 2022 düşünüyordum normalde şu an aralarında 7 bin lira fark var sizce değer mi. Telefonla oyun oynayan birisi değilim sadece sosyal medya ve iletişim için kullanıyorum
O zaman s23 almalısın.Son 2 modelin kamera performansı muazzam zaten.Tavsiye ederim.

BabaVoss7

80+ Silver

Kral iosla aran yoksa bemce uzak dur gereksiz pahalı telefonlar bana göre. S23 malum samsungun son serisi. İşlemcisi o biçim kamerası zaten direkt 14 le rakip kimi yerde daha iyi kimine göre daha kötü. Herşeyden öte 120hz ekranı var beni en çok mutlu eden bu hala daha. Bende oyun oynamam mini oyunlar dışında zaman geçirmelik işim olmaz. Bende sosyal medya kamera vs kullanırım. Bence pişman olmazsın

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
S23 ile 23+ arasındaki 8k farka değer mi veya 30kya 2.el s23+ mi tercih edilmeli

m_t_t

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Mert Taha Tiryaki
Kral iosla aran yoksa bemce uzak dur gereksiz pahalı telefonlar bana göre. S23 malum samsungun son serisi. İşlemcisi o biçim kamerası zaten direkt 14 le rakip kimi yerde daha iyi kimine göre daha kötü. Herşeyden öte 120hz ekranı var beni en çok mutlu eden bu hala daha. Bende oyun oynamam mini oyunlar dışında zaman geçirmelik işim olmaz. Bende sosyal medya kamera vs kullanırım. Bence pişman olmazsın
Peki teşekkürler s23 alırım o zaman büyük ihtimalle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,016,398
Üyeler
161,042
Son üye