6.1 inç ne ara küçük oldu hocam %87 ekran gövde oranı var, bence alınır.Özellikleri güzel ama ekranı çok küçük.Alınacaksa s23+ yada ultra modeline yönelin
Elime aldığımda çok küçük gelmişti almamıştım Tercih edilebilir tabi.6.1 inç ne ara küçük oldu hocam %87 ekran gövde oranı var, bence alınır.
Küçük ekran olması benim için daha iyi açıkçası ya. Hatta ilk başta se2022 almayı düşünüyordum amazonda 21.500 tl ama s23 ü de beymende 28.800 e görünce arada kaldım arada 7 bin liralık bi fark var çünküÖzellikleri güzel ama ekranı çok küçük.Alınacaksa s23+ yada ultra modeline yönelin
Düşünürsen s22 ultra önerebilirim.Küçük ekran olması benim için daha iyi açıkçası ya. Hatta ilk başta se2022 almayı düşünüyordum amazonda 21.500 TL ama s23 ü de beymende 28.800 e görünce arada kaldım arada 7 bin liralık bi fark var çünkü
O kadar büyük telefon sevmiyorumDüşünürsen s22 ultra önerebilirim.
Ya ekran küçüklüğü benim için çok önemli değil hatta yazdığım gibi iPhone se 2022 düşünüyordum normalde şu an aralarında 7 bin lira fark var sizce değer mi. Telefonla oyun oynayan birisi değilim sadece sosyal medya ve iletişim için kullanıyorumOn numara telefon çıktığı ilk günden beri kullanıyorum incelemesi milyon tane zaten. Ekranı küçük değil. En azından bence. Ekran oranı gayet fazla olduğu için kurtarıyo. Benim gibi elinde tuğla taşımaktan sıkıldı isen on numara telefon.
O zaman s23 almalısın.Son 2 modelin kamera performansı muazzam zaten.Tavsiye ederim.O kadar büyük telefon sevmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ya ekran küçüklüğü benim için çok önemli değil hatta yazdığım gibi iPhone se 2022 düşünüyordum normalde şu an aralarında 7 bin lira fark var sizce değer mi. Telefonla oyun oynayan birisi değilim sadece sosyal medya ve iletişim için kullanıyorum
Kral iosla aran yoksa bemce uzak dur gereksiz pahalı telefonlar bana göre. S23 malum samsungun son serisi. İşlemcisi o biçim kamerası zaten direkt 14 le rakip kimi yerde daha iyi kimine göre daha kötü. Herşeyden öte 120hz ekranı var beni en çok mutlu eden bu hala daha. Bende oyun oynamam mini oyunlar dışında zaman geçirmelik işim olmaz. Bende sosyal medya kamera vs kullanırım. Bence pişman olmazsınO kadar büyük telefon sevmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ya ekran küçüklüğü benim için çok önemli değil hatta yazdığım gibi iPhone se 2022 düşünüyordum normalde şu an aralarında 7 bin lira fark var sizce değer mi. Telefonla oyun oynayan birisi değilim sadece sosyal medya ve iletişim için kullanıyorum
Peki teşekkürler s23 alırım o zaman büyük ihtimalleKral iosla aran yoksa bemce uzak dur gereksiz pahalı telefonlar bana göre. S23 malum samsungun son serisi. İşlemcisi o biçim kamerası zaten direkt 14 le rakip kimi yerde daha iyi kimine göre daha kötü. Herşeyden öte 120hz ekranı var beni en çok mutlu eden bu hala daha. Bende oyun oynamam mini oyunlar dışında zaman geçirmelik işim olmaz. Bende sosyal medya kamera vs kullanırım. Bence pişman olmazsın