🔥İndirim Samsung Galaxy S23 Ultra 8 GB 256 GB 39499TL

Yurtdışı al diyenlere sesleniyorum iyi hoş 5-8-10 neyse koyup aldık. Server kayıt bir o kadar fiyat biçiliyor ve garantisi yok. IMEI patlar ise tekrar o paralar gidiyor. S21FE ile aynı sorunu yaşadım.

S23 Ultra kullanmış birisi olarak kare tasarım harici s25 ultra cihazı aratmaz. Yapay zeka ve pil olarak çok sevdiğiniz iPhone cihazların ötesinde.

bu fiyata 12/512 olsa alınabilir di bence

Son düzenleme:
Herkes ile aynı imkana sahip olan kişilerin de bu işleri araştırıp bilgi edinmek yerine sürekli birilerinden cevap beklemesi, sorularla darlaması günümüz koşullarında hoş karşılanmayabiliyor.
Sorunu bildiği hâlde bilmiyormuş gibi, o cihazda o sorunun olup olmadığını yazan da oluyor. Çok kişi yazıyor bu yurt dışı meselesini, doğru düzgün bahsetmeden yazıyorlar, bir de bazıları küstah küstah yurt içi telefon alanlara farklı gözle bakıyor. Son yıllarda popüler oldu bu mevzu, popüler kültür kölesi olanların da yazdığı aşikar.
Yoksa yurtdışı telefon almak, server ile imei yazdırma falan gayet basit şeyler, önemli olan satıcının referanslarının iyi olması, geçmişinin temiz olması. Zaten bunlara sahip olanlar da yıllardır bu işleri yapıp piyasada yerini edinmiş oluyorlar.
İkinci el meselesinin, internet alışverişinin bile durumu belli ülkemizde, hâlen (çeşitli sebeplerden ötürü) 3 ayrı şirketten ürün arayanlar yok değil. Yurt dışı mevzusu yasal bir işlem de değil bir de (e-Devlet kaydı olmayınca), işin bu boyutu da var. Kimine göre basit veya kolay, kimine göre de zordur her işin uğraşı. 3-5 kelime yazıp devamını getirmemek daha hoş olmayan bir hareket sanki.

8 GB RAM'den ötürü düşündürebilir, doğrudur. S24+'ın Exynos 2400'lü olmasından ötürü arada kalanlar oluyor, ne kadar 8 GB RAM de olsa, SoC olarak geride de kalsa günlük deneyimde ufak tatsızlıklar oluşabiliyor. Alınacak diğer cihazların ekranı ufak, bu modelin ayrılan kısmı bu. Xiaomi almayı düşünmeyenler de olabilir, Mi 14T Pro da olsa daha önce Xiaomi kullanmayan birisi için uzak seçenek olarak gelebiliyor.

Son düzenleme:
Bu tür konular yazıldığı kadar kolay olmayan konular, zaten son yıllarda bu kadar popüler olmaya başladı. Daha önce de bahsedilseydi de herkes bir anda bahsetmeye başlayınca ezber mantığı oluşmasaydı. 2. el bile daha güvenceli olabilir. Yurt dışı cihaz alıp kullanmayı düşünenler özgürler.

Bazı kullanıcılar konuya yazdıklarında yurt dışı telefonlar hakkında soru gelince bir daha konuya dönüp bakmıyorlar çünkü ezbere yazdıkları belli oluyor. Bu denli fazla, çok kolay işlemmiş gibi bahsedilmesi garip.
Dostum ben YD S23 ultra kullanıyorum yazdığım 1 tane cümleden destan çıkarmışsın, server kaydı mevcut cihazda 150-180$ arası değişiyor oneui5'ten başladım şu an 7. Güncelleme desteği kesilmiyor, herhangi bir sorun yok cihazda. Garantisi yok tabi de türkiyede de o ne kadar işe yarar tartışılır YD cihazı zaten yarı parasına alıyosun. Şu an ayrıca haziran ayındayız alsa cihaz kapanmadan net bir şekilde 2026 hazirana kadar kullanıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kaç ay kullanılabiliyor yd
Ben 4+4 ay her sene diye biliyorum ama 3+3 olsa bile 2026 haziranda kapatıyor o süreye kadar da serverlar acilir 23 ve 24 icin acildi.

2026 hazirana-ağustosa kadar kullanır kapanmadan o süreçte de server açılır. Ben de YD S23 ultra kullanıyorum zaten 12/256. Ram rahat bir şekilde 8'i aşıyor. 8 önermem.

2026 hazirana-ağustosa kadar kullanır kapanmadan o süreçte de server açılır. Ben de YD S23 ultra kullanıyorum zaten 12/256. Ram rahat bir şekilde 8'i aşıyor. 8 önermem.
Varsayım üzerine iş yapmam şahsen. Açılmaya da bilir. Bende de yd 23u var tam IMEI attım 1 ay sonra kayıtlar kapandı

Dostum ben YD S23 ultra kullanıyorum yazdığım 1 tane cümleden destan çıkarmışsın,
Şahsi algılanacak bir destan değil, ki destan da değil, 1.5 satır yazı. Alttaki 2 satırı üzerine alınması gereken alınsın. Zaten bilgilendirme yapılmış, bu satırlar bilgilendirme yapmayanlar için. Buraya yazan bilgi almak için yazıyor günün sonunda. Kaçak cihazlar direkt olarak daha iyi diye bahsediliyor, hâlbuki detaylarından bahsedilmeli.

Şahsi algılanacak bir destan değil, ki destan da değil, 1.5 satır yazı. Alttaki 2 satırı üzerine alınması gereken alınsın. Zaten bilgilendirme yapılmış, bu satırlar bilgilendirme yapmayanlar için. Buraya yazan bilgi almak için yazıyor günün sonunda. Kaçak cihazlar direkt olarak daha iyi diye bahsediliyor, hâlbuki detaylarından bahsedilmeli.
Kaçak denilen cihaz aynı cihazın kayıtsızı. Kayıtlı olup olmaması fark etmeksizin tabii ki s25 ultra s23 ultradan iyidir.

8 ay sonra tablet niyetine kullanın sonra veyahut seneye devlet 2+2 ay yaptım ders süreniz 4 aya düşer. Daha s24u kayıt gelmemisken 25 gelmesi çok zor
S24'e kayıt açıldi diye biliyorum ben.

Kaçak denilen cihaz aynı cihazın kayıtsızı. Kayıtlı olup olmaması fark etmeksizin tabii ki s25 ultra s23 ultradan iyidir.
Aynı fiyatta olmayan, aynı yıl bile çıkmamış cihazları karşılaştırmak mantıklı değildir. S23 Ultra'nın fiyat performans oranı daha iyi olduğundan kimisi için de S23 Ultra daha iyidir. Baştan zaten yurt içi telefon konusunda yurt dışı telefon yazılıyor, sonra da ikisi aynıymış gibi karşılaştırılıyor. Her konuya yazılıyor bu, kabak tadı veriyor. S24+ yazılsa en azından fiyat olarak denk olur. S23 Ultra'yı sıfır almak yerine ikinci el cihaz almak gibi bir durum bu. Çoğu konunun içeriği uzun süredir anlaşılmıyor bir türlü.

Geri