Android Samsung galaxy s3 mini telefona 350tl verilirmi?

Mete?

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
282
Merhaba sahibindende geziyordum 350 tl ye kayıtlı s3 mini telefon gördüm aslında telefon alma niyetim yoktu ama görünce bir düşünmeye karar verdim hedefim custom rom android 7.1.2 yükleyip kullanmak sizce bu telefona 350 tl verilirmi ve kullanılırmı?

Not: telefondan bende çok bişey beklemiyorum google girsin basit oyunları açsın arama yapsın

bi yemek parası parasında değilim ama gerek yok gibi böyle bir harcamaya. iş güç sahibiysen koymaz al uğraş ama.

alo demek için kullanılır annemin s3 ü şarj soketi bozuk sanrım dolapta senelerdir duruyor .(onun bile ekranı amoled..)

Merhaba sahibindende geziyordum 350 tl ye kayıtlı s3 mini telefon gördüm aslında telefon alma niyetim yoktu ama görünce bir düşünmeye karar verdim hedefim custom rom android 7.1.2 yükleyip kullanmak sizce bu telefona 350 tl verilirmi ve kullanılırmı?

Not: telefondan bende çok bişey beklemiyorum google girsin basit oyunları açsın arama yapsın
hocam wifi bile sıkıntılı al custom rom ile en kötü goggle youtube açarsın

bu yıldan sonra s4 minide s3 minide s5 de bozar üzer.

6 yıl önce bile s3 mini işimi görmemişti benim :D youtubeda bile kasıyordu bedava verseler dönüp almam sahsen

Geçen ayda s4 telefona 300 TL verilir mi diye konu açmıştın 1 ay önce trol müsün abicim sen ? Bende yarın konu açıcam pilav tavuğa 300 TL para verilir mi diye.Tövbe estrağfurullah ya.

Geçen ayda s4 telefona 300 TL verilir mi diye konu açmıştın 1 ay önce trol müsün abicim sen ? Bende yarın konu açıcam pilav tavuğa 300 TL para verilir mi diye.Tövbe estrağfurullah ya.
o konuda arkadaşımız öyle maalesef biz alıştık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,202
Üyeler
183,396
Son üye
eness3556
Geri