Alınır. iPad alınamıyorsa o fiyata alınabilecek en mantıklı tabletlerden biri.2250 TL'ye alınır mı? Aslında iPad 8 alacaktım fakat vazgeçtim. 1 yıl kasmadan PUBG oynatır mı? 1 yıl sonra iPad Air alacağım
3000TL biraz pahalı seneye ipad air alacağım bunu satıp(sence kasar mı s6 lite)Alınır. iPad alınamıyorsa o fiyata alınabilecek en mantıklı tabletlerden biri.
o kadarınıda biliyorumAkıcı > Aşırı oynamak en mantıklısı olur.
Arkadaş videosunu atmış, pubg'de bile kasmıyorsa günlük kullanımda kasmaz. Kutudan kalem de çıkıyor. Hoparlörleri de çok başarılı. Tavsiye ettiğim bir tablet. iPad alana kadar işinizi görür.3000TL biraz pahalı seneye ipad air alacağım bunu satıp(sence kasar mı s6 lite)
Rahat iş görür.3000TL biraz pahalı seneye ipad air alacağım bunu satıp(sence kasar mı s6 lite)
Kalem çıkdığını bilmiyordum bu iyiymişArkadaş videosunu atmış, PUBG'de bile kasmıyorsa günlük kullanımda kasmaz. Kutudan kalem de çıkıyor. Hoparlörleri de çok başarılı. Tavsiye ettiğim bir tablet. iPad alana kadar işinizi görür.
Neden vazgeçtiniz?2250 TL'ye alınır mı? Aslında iPad 8 alacaktım fakat vazgeçtim. 1 yıl kasmadan PUBG oynatır mı? 1 yıl sonra iPad Air alacağım
Öyle zaten hocam çok çok yavaş açılıyor zaten uygulamalar.Kalem çıkdığını bilmiyordum bu iyiymiş
Mesaj otomatik birleştirildi:
Burada tablet yavaş demiş6.30 bak
Bazıları övüyor bazıları gömüyor bazıları pugb 60fps oynatıyor diyor bazıları açmıyo bile diyor iyice kafam karıştı.İpad 8 3000tl o yüzden vazgeçti.Bu tabletten kalemde çıkıyor.Kalemi satacağım o zaman 2000 tl denk geliyor(1 sene kullanıp ipad air 4 alacağım o yüzden vazgeçtim)Neden vazgeçtiniz?
İnceleme - iPad 8.Nesil
Selamlar Saygılar Ve Sevgiler Değerli Donanım Arşivi Forum Kullanıcıları Bugün sizlerle beraber bakacağımız ürün: iPad 8.Nesil Kutu İçeriği iPad 20 W USB-C Güç Adaptörü USB-C - Lightning Kablosu (1 m) Garanti Süresi 2 Yıl Tasarım Tasarımı bence iyi, uzay grisini çok beğendim. 10.2' ne...forum.donanimarsivi.comMesaj otomatik birleştirildi:
Öyle zaten hocam çok çok yavaş açılıyor zaten uygulamalar.
Tamam ozaman.Bazıları övüyor bazıları gömüyor bazıları pugb 60fps oynatıyor diyor bazıları açmıyo bile diyor iyice kafam karıştı.İpad 8 3000tl o yüzden vazgeçti.Bu tabletten kalemde çıkıyor.Kalemi satacağım o zaman 2000 TL denk geliyor(1 sene kullanıp ipad air 4 alacağım o yüzden vazgeçtim)
Yok kasmazİpad 8 alsam pugb mobile avrupa sıralamsına oynayacağım paki orada kasar mı? Tab s6 lite baya kötüymüş bu arada
Hocam aldınız mı naptınız, kararınız nedir?İpad 8 alsam pugb mobile avrupa sıralamsına oynayacağım paki orada kasar mı? Tab s6 lite baya kötüymüş bu arada