Neler Yeni

Çözüldü✓ Samsung M31s Hareket Sensörü bozuldu!

Usta Yoda

80+
Telefonun otomatik döndürme özelliği bozuldu video izlerken çok sıkıntı çıkarıyor😐

Telefonu yan tuttuğumda ekran dikey şekilde oluyor, düz tuttuğumda ise ekran yatay oluyor.
Telefonu yeniden başlattığımda sorun çözülüyor fakat 10dk sonra sorun yeniden başlıyor.

Yazılım sürümü güncel. Yardımcı olursanız sevinirim 😊

Edit: Sorunu https://www.wikihow.com/Calibrate-the-Gyroscope-on-a-Galaxy bu linkteki 1.methodu uygulayarak çözdüm @Ryphex hocama teşekkürler yardımları için

Son düzenleme:

Ryphex

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
ayarlarda g sensörü diye bir şey var benim telefonumda sapıtınca ordan ayar yapıyorum düzeliyor bir bakmanı öneririm

Usta Yoda

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ayarlarda g sensörü diye bir şey var benim telefonumda sapıtınca ordan ayar yapıyorum düzeliyor bir bakmanı öneririm
Samsungda bulamadım bunu isim farklı geçiyor büyük ihtimal bulursam konuyu güncellerim

Ryphex

80+ Bronze
En İyi Cevap
2

Usta Yoda

80+
Sağolun hocam fakat endişelendiğim bir nokta var telefon yeni ve bu işlem hassas bir işlemmiş sıkıntı çıkabilir mi riskli bir şey mi?

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa
Sağolun hocam fakat endişelendiğim bir nokta var telefon yeni ve bu işlem hassas bir işlemmiş sıkıntı çıkabilir mi riskli bir şey mi?
Yeni ise telefonu garantiye göndermeni öneririm.

Usta Yoda

80+
Yeni ise telefonu garantiye göndermeni öneririm.
Garantiye göndermek istemiyorum küçük bi sorun olduğu için çoğu zaman telefon portre modunda oluyor sadece video izlerken uğraştırıyor 😀

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa
Garantiye göndermek istemiyorum küçük bi sorun olduğu için çoğu zaman telefon portre modunda oluyor sadece video izlerken uğraştırıyor 😀
Sensör sorunu küçük bir sorun değildir. Ama siz bilirsiniz.

Usta Yoda

80+
Sensör sorunu küçük bir sorun değildir. Ama siz bilirsiniz.
Başka ne tarz sorunlar oluyo ki telefonlarda en az 5-6 tane sensör var benim sorunumun sadece hareket sensöründe biri bozuk olunca hepsi de etkileniyor mu yanlışım varsa düzeltin

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa
Başka ne tarz sorunlar oluyo ki telefonlarda en az 5-6 tane sensör var benim sorunumun sadece hareket sensöründe biri bozuk olunca hepsi de etkileniyor mu yanlışım varsa düzeltin
Etkilenmez. Lakin o sensörde ki sorun artabilir zamanla.

AdomSegat

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Adem oku
Benim de Annem de M31 var böyle bir sorun 1 kere oldu ama daha sonra aradık işlemleri yaptık birdaha olmadı sanırım yanlş bişey yapmıssındır

Usta Yoda

80+
Benim de Annem de M31 var böyle bir sorun 1 kere oldu ama daha sonra aradık işlemleri yaptık birdaha olmadı sanırım yanlş bişey yapmıssındır
Aradık derken müşteri hizmetlerini mi? Galiba samsung destek, uzaktan telefona bağlanıp destek sağlıyorlarmış. siz nasıl çözdünüz?

AdomSegat

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Adem oku
Aradık derken müşteri hizmetlerini mi? Galiba samsung destek, uzaktan telefona bağlanıp destek sağlıyorlarmış. siz nasıl çözdünüz?
hayır marka yani problem olmaz demi vatanı sonra samsung babam konuştu bilmiyorum

Top Bottom