Yardım Samsung Odssey G3 kendi kendine kapanıyor ve 2-3 saat açılmıyor.

Svngrey

80+
Reaksiyon skoru
0
Arkaşlar monitör Samsung Odssey G3 180hz monitörü alalı maksimum 4-5 ay oldu ve daha önce böyle bir sorun yaşamıyordum.

Sorun: Monitör hiçbir şeye dokunmama rağmen bir anda kendini kapatıyor, alttaki ışığı kapanıyor ve 2-3 saat her şeyi tak çıkar yapmama rağmen açamıyorum. Bu tarz kendini kapamalarını 2 günde bir yapıyor nedenini anlamadım bir türlü yardımcı olursanız sevinirim.

Değişim talebinde bulunun hocam 6 ay dolmadiysa Sifiriyla değiştirmek zorunda firma

İade yapması daha iyi. G3'ten ortalama bir 1080P monitöre geçiş bile çağ atlama olur.
Bende öyle dusunuyorum ama Model Yeni sanirim 24 ün sonu Belki bildigimiz 165hz ghpsting canavarindan iyidir diye dusunmustum

Değişim talebinde bulunun hocam 6 ay dolmadiysa Sifiriyla değiştirmek zorunda firma
Değişim talebi için garantiye mi yollamam lazım yoksa müşteri hizmetleriyle iletişime mi geçmem lazım? Ek olarak aslında monitörden memnunum ghosting cidden rahatsız olabilecekler için fazla fakat onun dışında bir sorun yaşamamıştım -şu ana kadar-.

Aldığınız yerin musteri hizmetlerini arayin durumu izah edin ve değişim talebinde bulunmak istediginizi soyleyin muhtemelen servise alip inceleyecekler sizi hakli bulurlarsa degisimi yaparlar
Değişim talebi için garantiye mi yollamam lazım yoksa müşteri hizmetleriyle iletişime mi geçmem lazım? Ek olarak aslında monitörden memnunum ghosting cidden rahatsız olabilecekler için fazla fakat onun dışında bir sorun yaşamamıştım -şu ana kadar-.
o

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,922
Üyeler
184,534
Son üye
Ali duvarbaşı
Geri