The|Boss
80+
- Reaksiyon skoru
- 120
Kendin baktın mı, var mı böyle bir sorunu?Ghosting sorunlu alınmaz.
Alan arkadaşlarım vardı ve forumlarda genelde çok söyleniyor.Kendin baktın mı, var mı böyle bir sorunu?
Soruma tam cevap alamadım. Ghosting'i belki vardır ama söylentisi çıktı mı herkes ezbere cevap olarak yazıyor. Sen kullandın mı arkadaşında oyun oynarken felan rahatsız etti mi seni?Alan arkadaşlarım vardı ve forumlarda genelde çok söyleniyor.
Ben kullanmadım şuan kullandığım iki monitör IPS panel 144hz hiçbir sıkıntı yaşamıyorum.Soruma tam cevap alamadım. Ghosting'i belki vardır ama söylentisi çıktı mı herkes ezbere cevap olarak yazıyor. Sen kullandın mı arkadaşında oyun oynarken felan rahatsız etti mi seni?
Ben kullaniyorum 144hz olan beni rahatsiz etmiyor ama ghosting var 1 hafta once felan 2700tldi bu monitor indirimdeSoruma tam cevap alamadım. Ghosting'i belki vardır ama söylentisi çıktı mı herkes ezbere cevap olarak yazıyor. Sen kullandın mı arkadaşında oyun oynarken felan rahatsız etti mi seni?
O zaman kullanmadan neden ghostingi var diyorsun? Bari ghosting sorunu var diyorlar, okuduğum kadarıyla ghosting sorunu varmış gibisinden cümleler kursan daha iyi olmaz mıydı?Ben kullanmadım şuan kullandığım iki monitör IPS panel 144hz hiçbir sıkıntı yaşamıyorum.
O konuda haklısın.O zaman kullanmadan neden ghostingi var diyorsun? Bari ghosting sorunu var diyorlar, okuduğum kadarıyla ghosting sorunu varmış gibisinden cümleler kursan daha iyi olmaz mıydı?