Neler Yeni

Samsung odyssey G3 alınır mı?

Lisser

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Lisser
Instagram
egerdnn
Steam
https://steamcommunity.com/id/Lisser1/
Discord
lisser1

Senerr

80+ Bronze
Ben 165 hz modelini aldım, daha önce 720p 60 hz bir TN panel ekran kullandığım için çağ atlamış gibi hissetsem bile bir süre sonra ghosting olayını öyle bir hissettim ki monitörü kırasım geldi.Sonra parayı ben vermediğim için iade edemedim ben bu monitörü almak zorunda kaldım. Aslında şöyle oldu almak istediğim monitör stokta kalmamış klasik Vatan sonra bu malum monitörümüz rafta görüntüsü ve markası ile beni cezbetti.Sonuç olarak eve geldiğimde sevinerek kurduğum monitörde özellikle siyahlar kayıyordu hani başka renkte anlayamıyordum ama siyahlar bir başkaydı ve nasıl azaltabilirim diye yabancı kaynakları okudum, okurken fark ettim ki yazılarda kayıyor hemen ufo test yaptım baktım berbat sonra ilk işim freesync premium kapatmak oldu ve o işe yaradı en son tepki hızını en hızlıya almıştım çünkü en yavaştaymış böylece gece yatağımda kendimi teselli edebildim.Yani ghosting problemi bitmedi ama hani yazıların falan kaydığını artık seçemiyordum ve siyahlar çok daha az kayıyordu ayrıca küçük yazıları silmiyordu ufo testine baktığımda azaldığını fark ettim.Ucuz bir monitör olduğu için sonrada konu açma gereği duymadım.Şuan gözlerim alıştı hatta eski monitörümden çok daha canlı renklere sahip.Bu arada monitörü internetten almak istemedim ölü pixel veya hasarlı monitör istemiyordum bana acil lazımdı aceleye geldi ve araştırmamıştım.Şuan bile kimseye VA panel önermiyorum ancak alanlara çöpe at demeyeceğim çünkü tepki süresini falan ayarladığınızda gerçekten idare ediyor sanırım çözümü bu.Bu arada G5 modellerine kadar bu sorun mevcut asıl şaşırtıcı olan durum bu o kadar para verip alsaydım evde kıyamet kopabilirdi.Rtrings bile bu monitör hakkında yazıları silecek kadar smeering olduğunu üstüne basa basa söylemiş.

Son düzenleme:

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,874
İsim
Kerem Çavuş
Ben 165 hz modelini aldım, daha önce 720p 60 hz bir TN panel ekran kullandığım için çağ atlamış gibi hissetsem bile bir süre sonra ghosting olayını öyle bir hissettim ki monitörü kırasım geldi.Sonra parayı ben vermediğim için iade edemedim ben bu monitörü almak zorunda kaldım. Aslında şöyle oldu almak istediğim monitör stokta kalmamış klasik Vatan sonra bu malum monitörümüz rafta görüntüsü ve markası ile beni cezbetti.Sonuç olarak eve geldiğimde sevinerek kurduğum monitörde özellikle siyahlar kayıyordu hani başka renkte anlayamıyordum ama siyahlar bir başkaydı ve nasıl azaltabilirim diye yabancı kaynakları okudum, okurken fark ettim ki yazılarda kayıyor hemen ufo test yaptım baktım berbat sonra ilk işim freesync premium kapatmak oldu ve o işe yaradı en son tepki hızını en hızlıya almıştım çünkü en yavaştaymış böylece gece yatağımda kendimi teselli edebildim.Yani ghosting problemi bitmedi ama hani yazıların falan kaydığını artık seçemiyordum ve siyahlar çok daha az kayıyordu ayrıca küçük yazıları silmiyordu ufo testine batığımda azaldığını fark ettim.Ucuz bir monitör olduğu için sonrada konu açma gereği duymadım.Şuan gözlerim alıştı hatta eski monitörümden çok daha canlı renklere sahip.Bu arada monitörü internetten almak istemedim ölü pixel veya hasarlı monitör istemiyordum bana acil lazımdı aceleye geldi ve araştırmamıştım.Şuan bile kimseye VA panel önermiyorum ancak alanlara çöpe at demeyeceğim çünkü tepki süresini falan ayarladığınızda gerçekten idare ediyor Sanırım çözümü bu.Bu arada G5 modellerine kadar bu sorun mevcut asıl şaşırtıcı OLAN durum bu o kadar para verip alsaydım evde kıyamet kopabilirdi.Rtrings bile bu monitör hakkında yazıları silecek kadar smeering olduğunu üstüne basa basa söylemiş.
Geçmiş olsun yine de söylememize rağmen birçok kişi bu monitörü almaya devam ediyo samsungun g7 modeli hariç hiçbir monitörü alınmaz televizyon konusunda bu kadar başarılı olup monitörü doğru düzgün nasıl üretemiyolar aklım almıyo

Senerr

80+ Bronze
Geçmiş olsun yine de söylememize rağmen birçok kişi bu monitörü almaya devam ediyo samsungun g7 modeli hariç hiçbir monitörü alınmaz televizyon konusunda bu kadar başarılı olup monitörü doğru düzgün nasıl üretemiyolar aklım almıyo
Dediğim gibi monitör ucuz ve üretimi çok fazla olacak ki satıyor zaten fiyatı gereği 165 hz hız vermesi insanları tatmin ediyor.Millet Samsung diye güvenip benim gibi alıyor sonra fark ediyorlar ki ucuz tüm VA panellerde ghost mevcut ama iş işten geçmiş oluyor.Asıl kızdığım nokta G5 gibi ülkemiz için pahalı sayılabilecek modeller ve bunları öneren kişiler.Zaten monitör ayarsız geliyor kurmakla uğraştığın gibi birde ayarlamakla uğraşman gerekiyor ve ona rağmen sadece azalıyor artık diğer VA panellerde azalır mı azalmaz mı oda belli değil.FPS oyunu oynamama seviniyorum sadece şuan.

Top Bottom