🔥İndirim Samsung Odyssey G5 İPS 27 inç 2K 180 hz 1 ms GTG monitör 7749 TL

ktc nin 2k 27" olanına göre nasıl
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@İsimbulamajim @Tayfunns

Renk değerleri nasıl alınır mı

ktc nin 2k 27" olanına göre nasıl

@İsimbulamajim @Tayfunns
G5 te VRR açmak overdrive'ı kullanmanı engelliyor, bu yüzden hareket performansı da kötü oluyor. KTC ayrıca renk gamutunda biraz daha iyi. Parlaklık ve kontrast bakımından benzer seviyedeler. 7.8k buna verene kadar 1k daha koyar lenovo R27QE alırım.

lenovoyu bu fiyattan almak mantıklımı yoksa bekelemek dahamı mantıklı şu günlerde 2k monitör almak için? birde siz olsanız ne yapardınız
Ben olsam öğrenci indirimiyle G65B alırdım. 9k'ya düşüyor. Tanıdık falan varsa da oluyor bu arada. Eğer G65B olmasaydı lenovo alırdım, fiyatı düşer mi bilmiyorum. 8.9k bu monitör için pahalı bir fiyat değil ama bazen 8k bandına düşüyor.

Ben olsam öğrenci indirimiyle G65B alırdım. 9k'ya düşüyor. Tanıdık falan varsa da oluyor bu arada. Eğer G65B olmasaydı lenovo alırdım, fiyatı düşer mi bilmiyorum. 8.9k bu monitör için pahalı bir fiyat değil ama bazen 8k bandına düşüyor.
G65B de scan lines problemi kronik mi yoksa şans işi mi hocam?

lenovo 6.5k görmüş haziran başında bir daha öyle bir durum olurmuki acba? G65B va panel galiba curved olduğu için o kadar para vermeye gerek varmı o monitöre? lenovya göre ne kadar artısı var?

lenovo 6.5k görmüş haziran başında bir daha öyle bir durum olurmuki acba? G65B va panel galiba curved olduğu için o kadar para vermeye gerek varmı o monitöre? lenovya göre ne kadar artısı var?
Lenovo Legion R27QE de kullandım G65B daha iyi geldi gözüme. Yanyana karşılaştırmadım ama daha çok hoşuma gitti. Oyunda oynuyorsan G65B al indirim ile.

Şans, Neo G7 gibi bunda da şans. Neo g8 de çok yaygın.
İade alırlar mı o problem olursa hocam?

Lenovo Legion R27QE de kullandım G65B daha iyi geldi gözüme. Yanyana karşılaştırmadım ama daha çok hoşuma gitti. Oyunda oynuyorsan G65B al indirim ile.
9k veresim gelmiyor bi monitöre acikcasi bilemedim pesin fiyatina taksit secenegi varmi bu arada?

Geri