Çözüldü✓ SAMSUNG ODYSSEY G65B MONİTÖRÜM GELDİ

bunu bile yapamıyorsa kullanıcının bilgisizliği derim.
Orada tek bilgisiz keşke dediğiniz kişi olsa. Servise gitsende değişmez diyen 1 kişi yok videoda. Ben bunu anlatmaya çalışıyorum zaten. Recep beyde servis düzelteceğini sanmış çok belli oluyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

. Hiç mi aklına gelmemiş ürünle alakalı biraz araştırma yapmak ?
Aynen reis videodaki tek zeki sensin bir tek senin aklıma gelmiş.

Ya Allah'ım yorumun samimiyetsizliğine mı üzülsem ? Yoksa sorunun komikliğine mi ? Ya sabır. Herkes robotlaşmış aynı seyleri söylüyor. La sorun zaten videoda kimsenin araştırma yapmaması ve "kardeşim bak bu ürünü servise götürsende değişmez" diye söylememesi ! Ufak bir araştırma yapsa şu videoda bulunan bir kişi zaten o monitörün normalinin öyle olduğunu söylerdi diyorum anlasana.

Son düzenleme:
hayırlı olsun dostum güle güle kulan
Çok teşekkür ederim hocam Allah size daha iyilerini nasip etsin :)

Hocam benim g65b'yi sistem gelene kadar çöp laptopuma bağladım. Neredeyse her rengi daha doğru görüyorum en büyük farkı da kırmızı yeşil mavide açıkça görebiliyorum ama siyah ve parlaklıkta sorularım var ekran biraz fazla parlak gibi geliyor bana.
Parlaklık 35
Kontrast max 50
Netlik 10
Renk 30
Ton standart
Yerel karartma standart
Kontrast iyileştirici yüksek
Renk tonu doğal
Beyaz dengesi , gamma,gölge ayrıntısı standart
Renk alanı ayarları doğal
Oyun modu açık

Bunları nasıl daha güzel yaparım siyahlar biraz parlak gibi oyunlarda. Dümdüz siyah ekranda sorun yok tamamen siyah
Belki de laptoptan dolayıdır ya da ben yanlış ayar yaptım
Kral bence bu konu burada yorumların arasında eriyip gitmesin sen ayrı bir konu aç bununla ilgili hatta ben de takipçisi olayım

Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın, bende de aynı monitör var memnunum.
Çok teşekkür ederim hocam. Dün de eve çok geç girmek zorunda kaldım hala herhangi bir oyun deneyimim olmadı monitörde maalesef umarım bugün bir işim olmaz da oyun denerim

Yanında hdmi 2.1 kablosu geldi mi , gelmediyse alabileceğim bir hdmi 2.1 kablosu önerir misin
Kral bence bununla ilgili ayrı bir konu aç. HDMI gelmedi SS diye bir kablo geldi, DP kablosu geldi. Ben DP kablosu ile bağlantı yaptım tam performans alabiliyorum

Son düzenleme:
hocam monitörün kendi linkide varmıdır
Hocam direkt Samsungun kendi sitesinden aldım. Öğrenci indirimi mağazası diye bir şey vardı oradan öğrenciliğini kanıtladığın an 15k dan 9.6 ya düşüyordu onu da peşin fiyatına 4 taksit yapıp aldım

Bende 1 adet ölü piksel var 1 aydır böyle kullanıyorum. Sol en altta köşede rahatsız etmiyor görmüyorum bile. Test yapınca görüyorum. O ölü piksel ilerde bana sorun çıkartır mı büyüme felan. Geçen tekrar test yaptım boyutu aynı.
Kral valla açıkçası ben de testleri yaparken biraz bu kafada yaptım. Dedim ki öyle 1 tane monitörün alakasız bir yerlerinde çıkarsa çok da uğraşmam belki diye Allaha şükür hiç çıkmadı. Sonradan boyutu büyüyen veya sayısı artan bir şey mi ölü piksel bilmiyorum yanıltmayayım

Hocam direkt Samsungun kendi sitesinden aldım. Öğrenci indirimi mağazası diye bir şey vardı oradan öğrenciliğini kanıtladığın an 15k dan 9.6 ya düşüyordu onu da peşin fiyatına 4 taksit yapıp aldım
stok kalmamış dendi bana ama eğitim indirimi bu ayda geçerliymiş g65b için.

Hayırlı olsun. Çok kalite bir modeldir kullanıma uygun alındığında.

Sanıyorum ki forumlarda ben popüler yaptım bu modeli. 3 alakalı konumun burada 75K görüntülenmesi olmuş, G65B inceleme konum 20K olmuş neredeyse. İnsanların şunu anlamasını istiyorum sadece: VA çöp değil. Öyle olsaydı çok gelişmiş IPS'ler, OLED'ler ve Mini-LED IPS'ler arasında eriyip giderdi. Sadece, iyi VA'yı doğru kullanıma almak lazım. Böyle olmayınca çöp. Dandik VA'da renkler az bi açıdan bile çöpleşir, ghostingden karanlık tema bile kullanamazsınız. Ama G65B gibiler FPS oynamıyorsanız gerçekten bir defa baktığınızda IPS'i unutturacak tipten modeller.

Bir tane de ben istiyorum ama nasip bakalım...
Hocam Allah daha iyisini nasip etsin. Valla monitörü kim ünlü etti bilmiyorum ama sen ettiysen Allah senden de razı olsun :D

stok kalmamış dendi bana ama eğitim indirimi bu ayda geçerliymiş g65b için.
Kral stok yenilenir bence çok satan bir monitör bu zira bu kadar insan problem yaşayamaz bir modelde :D

Kral stok yenilenir bence çok satan bir monitör bu zira bu kadar insan problem yaşayamaz bir modelde :D
1754033600554.webp

evet talep fazla olunca bitiyor galiba sürekli

Bende aldım hocam geçen gün iyzico ile 9100'e geldiydi şuan galiba indirim yok. siteye öğrenci girişi yaptım 16 Bin gözüküyor fiyat.Bana geldi monitör de 5 tane pixeli kapatan toz gibi bir şey çıktı ben ölü pixel sanıyordum servis toz içine bir şey kaçmış dedi üretim hatası.Samsung ilk başta iade servis onayı olucak değişim istiyorsanız da aynı şekilde dediler.Direkst siteden iade hakkımın olmadığını söylediler ama varmış.Ama ben servise demiştim bana değişim yapın ürünün.2-3 gün sonra belkide bu fiyata alamayacağım değişim istiyorum dedim öyle de oldu.Şuan 9100'e gelen monitör 16000 yazıyor sitede.Bugün servis sms i attılar direkt monitörü mü değişicekler paneli mi değiştirip göndericekler bilmiyorum şuan sabah aramışlar uyuyordum o esnada atmışlar.

Bende aldım hocam geçen gün iyzico ile 9100'e geldiydi şuan galiba indirim yok. siteye öğrenci girişi yaptım 16 Bin gözüküyor fiyat.Bana geldi monitör de 5 tane pixeli kapatan toz gibi bir şey çıktı ben ölü pixel sanıyordum servis toz içine bir şey kaçmış dedi üretim hatası.Samsung ilk başta iade servis onayı olucak değişim istiyorsanız da aynı şekilde dediler.Direkst siteden iade hakkımın olmadığını söylediler ama varmış.Ama ben servise demiştim bana değişim yapın ürünün.2-3 gün sonra belkide bu fiyata alamayacağım değişim istiyorum dedim öyle de oldu.Şuan 9100'e gelen monitör 16000 yazıyor sitede.Bugün servis sms i attılar direkt monitörü mü değişicekler paneli mi değiştirip göndericekler bilmiyorum şuan sabah aramışlar uyuyordum o esnada atmışlar.
Kral monitörün tekrar 16k görünme sebebi bence her öğrenci hesabında ilgili üründen 1 adet alabiliyor olmamız. Bunun sebebi de stokçuluk konusunun önüne geçmek. Servis umarım hata telafisini yaparak sana monitörü yollar.

Alıntıyı görüntüle
evet talep fazla olunca bitiyor galiba sürekli
Yenilenir hocam bence takipte kalın kaçırmayın bir sonraki partı

Kral monitörün tekrar 16k görünme sebebi bence her öğrenci hesabında ilgili üründen 1 adet alabiliyor olmamız. Bunun sebebi de stokçuluk konusunun önüne geçmek. Servis umarım hata telafisini yaparak sana monitörü yollar.

Yenilenir hocam bence takipte kalın kaçırmayın bir sonraki partı
Fiyatın 16k olma sebebi Ağustos ayına geçmiş olmamız. Her ay başı fiyat bu hale geliyor ve sonrasında fiyatı güncelliyorlar. Haftaya bu ayın fiyatları belli olur

Fiyatın 16k olma sebebi Ağustos ayına geçmiş olmamız. Her ay başı fiyat bu hale geliyor ve sonrasında fiyatı güncelliyorlar. Haftaya bu ayın fiyatları belli olur
Hocam ben alırken indirimsiz fiyatı da 16k idi. İndirimle 9.6 ya geriledi ve ben ay sonuna doğru aldım monitörü. Samsungun böyle bir fiyatlandırma politikası olabilir onu bilmiyorum tabii.

Hocam Allah daha iyisini nasip etsin. Valla monitörü kim ünlü etti bilmiyorum ama sen ettiysen Allah senden de razı olsun :D

Valla hiç alçakgönüllü olamayacağım yeşilde önere önere sadece monitör kategorisinde bile 3500 mesajı geçtim. Bu modeli önermeye başladığım konularda 5 konu varsa 1-2 tanesi max 3 tanesinde öneriliyordu, şimdi 5 konunun tamamında önerilmesini geçtim herkes bu modeli önermeye başladı. G65b haricini öneren yok. 3 ay önce g65b için açtığım rehberde 8k görüntüleme almış.

Benim önerdiğim sıralar scanline sorunundan çekinenler vardı, kalite kontrol benim önerdiğim sıralar iyileşmiş olacak ki scanline şikayetine fazla denk gelmedim. Ne güzel gidiyordu bu sefer de ölü piksel şikayetleri aşırı arttı. 6 kez üst üste ölü pikselli gelen bile oldu. Her alan en az 2-3 kez değişime gönderse de sorun çözülmüyor.

Umarım bu sorunu da azaltırlar.

Kırmızı da fantastiktürk
Mavi forumda berkay
Yeşilde ben

Daha çok gördüğüm böyle.

Valla hiç alçakgönüllü olamayacağım yeşilde önere önere sadece monitör kategorisinde bile 3500 mesajı geçtim. Bu modeli önermeye başladığım konularda 5 konu varsa 1-2 tanesi max 3 tanesinde öneriliyordu, şimdi 5 konunun tamamında önerilmesini geçtim herkes bu modeli önermeye başladı. G65b haricini öneren yok. 3 ay önce g65b için açtığım rehberde 8k görüntüleme almış.

Benim önerdiğim sıralar scanline sorunundan çekinenler vardı, kalite kontrol benim önerdiğim sıralar iyileşmiş olacak ki scanline şikayetine fazla denk gelmedim. Ne güzel gidiyordu bu sefer de ölü piksel şikayetleri aşırı arttı. 6 kez üst üste ölü pikselli gelen bile oldu. Her alan en az 2-3 kez değişime gönderse de sorun çözülmüyor.

Umarım bu sorunu da azaltırlar.

Kırmızı da fantastiktürk
Mavi forumda berkay
Yeşilde ben

Daha çok gördüğüm böyle.
Hocam ben bu monitörü senden duydum senden fikir aldım senin sayende satın alımı gerçekleştirdim tıpkı konuyu açtığımda belirttiğim ve etiketlediğim gibi. Forumda eski üyelerden biri değilim yeni üyelerdenim o yüzden daha önce neler konuşuldu çok takip edemedim. Dediğim gibi bana bu monitörü aldıran başta sen olmak üzere forumdaki tüm arkadaşların emeklerine fikirlerine ve bilgilerine sağlık. Samsung gibi devasa bir markanın bunun farkında olup aksiyon alması gerekiyor zira yeni alınan monitörlerde de sürekli problem yaşayanlar var görüyorum hala. Fikirlerinize katılmakla birlikte tekrar teşekkür etmek istedim adeta ömürlük bir monitör bu yani.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,063
Üyeler
184,565
Son üye
laptopalcam
Geri