şahin doğan
80+ Platinum
iyi forumlar. s20 fe de android 12 kullananlar 1 haftalık pil ve ekran sürelerini özelden veya buradan atabilirse memnun olurum.
hocam ben hala android 11 kullanıyorum, şu kameradaki yazılım hatası düzelince geçmeyi planlıyorumiyi forumlar. s20 fe de android 12 kullananlar 1 haftalık pil ve ekran sürelerini özelden veya buradan atabilirse memnun olurum.
bu arada hocam siz kaça aldınız acaba ?iyi forumlar. s20 fe de android 12 kullananlar 1 haftalık pil ve ekran sürelerini özelden veya buradan atabilirse memnun olurum.
kamera yazılım hatası dediğiniz nedir ? ben 12 ye güncelledim hiç bir sorun yok hatta ısınma daha da azaldı ve pil ömrü 1 tık arttı.hocam ben hala android 11 kullanıyorum, şu kameradaki yazılım hatası düzelince geçmeyi planlıyorum
mall of da teknosa dan aldım 7500 tl 128 gbbu arada hocam siz kaça aldınız acaba ?
yaptınız mı güncellemeyi ? bildiğim kadarıyla ağır çekim modları puslu gözüküyordu 12 de, eğer sizde öyle bir hata yoksa ve iyi ise bende güncelleyeceğimkamera yazılım hatası dediğiniz nedir ? ben 12 ye güncelledim hiç bir sorun yok hatta ısınma daha da azaldı ve pil ömrü 1 tık arttı.
güncellemeyi yaptım. herhangi bir sorun yok ultra ağır çekim modunda. 11 de nasıldıysa 12 de öyle.yaptınız mı güncellemeyi ? bildiğim kadarıyla ağır çekim modları puslu gözüküyordu 12 de, eğer sizde öyle bir hata yoksa ve iyi ise bende güncelleyeceğim
Mesaj otomatik birleştirildi:
ayrıca biraz konuyla alakasız ama hocam hani geçen kılıf öenrmiştiniz. bu içi şekilli kılıflar iz yapıyor demişsiniz acaba içine peçete vb koyarak bunu engelleyebilir miyim çünkü elime para vermeden kılıf geçti fakat o içi şekilli olandan
teşekkürlerrr. peki hocam telefonu elden mi aldınız ? çünkü 7500 civarına 8/256 vardı diye biliyorumgüncellemeyi yaptım. herhangi bir sorun yok ultra ağır çekim modunda. 11 de nasıldıysa 12 de öyle.
kılıfın arkasına peçete koyarak dediğim sorunu engelleyebilirsiniz.
evet telefonu mall of istanbuldan teknosadan aldım. 6/128 beyaz 7500tl.teşekkürlerrr. peki hocam telefonu elden mi aldınız ? çünkü 7500 civarına 8/256 vardı diye biliyorum
şuan piyasa biraz karışık gibi ama
bu arada hocam siz ortalama kaç saat ekran süresi alıyorsunuz ?
Hocam ben 6 saat alıyorum acaba Bi sorunmu varevet telefonu mall of istanbuldan teknosadan aldım. 6/128 beyaz 7500tl.
ortalama 7 saat ekran süresi alıyorum.
Veya telefon yeni olduğu içinmi ?Hocam ben 6 saat alıyorum acaba Bi sorunmu var
ne zaman aldınız ? birde android 11 ile 12 nin pil optimizasyon farkı da var.Hocam ben 6 saat alıyorum acaba Bi sorunmu var
Veya telefon yeni olduğu içinmi ?
Öyle bir sorun yok ağır çekimde.yaptınız mı güncellemeyi ? bildiğim kadarıyla ağır çekim modları puslu gözüküyordu 12 de, eğer sizde öyle bir hata yoksa ve iyi ise bende güncelleyeceğim
ayrıca biraz konuyla alakasız ama hocam hani geçen kılıf öenrmiştiniz. bu içi şekilli kılıflar iz yapıyor demişsiniz acaba içine peçete vb koyarak bunu engelleyebilir miyim çünkü elime para vermeden kılıf geçti fakat o içi şekilli olandan
Telefon yeni olduğu için ilk hafta kişiye özel pil optimizasyonu yapıyor. 1 haftaya düzelir yeni aldıysanız.Hocam ben 6 saat alıyorum acaba Bi sorunmu var
Veya telefon yeni olduğu içinmi ?
ohoho hocam 3 kere bu olay ile ilgili konu açtım.Hocam siz İPhone XR kullanmıyor muydunuz ne ara geçtiniz S20 FE'ye