Bütçe Arttırabilirsen .Amazonda 17k ya düşmüş alinir Mi? Uzun zamandir bakıyordum telefon
Şuanda aktif kullanıyorum. Bende 1. Nesili var gayet memnunum. Eğer bulabilirsen Snapdragon işlemcili al. Bendeki Exynos işlemcili bazen ısınabiliyor ama Snapdragonda bu sorun düzeltildi diye biliyorum. Arkadaşın dediği gibi bütçen artarsa S22 alabilirsin.Amazonda 17k ya düşmüş alinir Mi? Uzun zamandir bakıyordum telefon
Para sıkıntısı yok ben santiyelerdeyim cokta buyuj bisi lazim degil kucugu yok mu bunların s23 deger mi fiyatinaBütçe Arttırabilirsen .
Yükleniyor...
www.n11.com
İyi Olur Bence .
Bütçem Yok Diyorsan 2.Nesil Almaya Bak Hocam .
Yükleniyor...
www.n11.com
S23 alabiliyorsan al güzel cihaz aktif kullanıyorum veya şubatta S25 cıkacak onu beklePara sıkıntısı yok ben santiyelerdeyim cokta buyuj bisi lazim degil kucugu yok mu bunların s23 deger mi fiyatina
Küçük Olarak Bakıyorsan S22 Al Keyfine Bak Hocam .Para sıkıntısı yok ben santiyelerdeyim cokta buyuj bisi lazim degil kucugu yok mu bunların s23 deger mi fiyatina
S22 6,1 Hocam .Bana ekran kucuk cihaz lazım hocam suanki cihaz 6.6 inc cok büyük cebimden surekli cikarmam gerekiyor s25 kac inc olacak
iphone 11 le hemen hemen aynı heralde daha küçük bulamam mı acabaKüçük Olarak Bakıyorsan S22 Al Keyfine Bak Hocam .
Mesaj otomatik birleştirildi:
S22 6,1 Hocam .
mesela iphone 13 miniler çok güzel küçücük ekranı var onun android tarafında ona eşit nasıl bulabilirim ekran boyutu olarakiphone 11 le hemen hemen aynı heralde daha küçük bulamam mı acaba
S23 6.1 inç 25 de aynı çıkar diye düşünüyorumBana ekran kucuk cihaz lazım hocam suanki cihaz 6.6 inc cok büyük cebimden surekli cikarmam gerekiyor s25 kac inc olacak
Eğer S23 alabiliyorsan hiç S21Fe ye bulaşma S23Fe veya S22-ye de bakma S23 al geçAmazonda 17k ya düşmüş alinir Mi? Uzun zamandir bakıyordum telefon
fe s serisinin ozelliklerinden kisilmis daha zayif daha ucuz versiyonu s21fe eski bir cihaz bataryasi baya kotu s23fe o kadar kotu olmasada hicbiri bi s23 degilbu fe tam olarak ne farkı var normal s serisinden hiç fikrim yok