🔥İndirim Samsung Smart Monitör M8 32 İnç 4K 12.999 TL

Bende smart monitör almayı düşünen biri olarak bulduğum en mantıklı seçenek m7ydi şimdi bu m8e baktım aralarında 5k gibi bir fiyat farkı var (eğitim programı ile ve 43icnh versiyonu mevut) değer mi m8 almaya bilemedim. Çünkü masaya vs koymayı düşünmüyordum vesa desteği vs yok. Evet m8 in dahili kamerası var. Usb portları daha gelişmiş ama adet olarak daha az

Son düzenleme:
Bende smart monitör almayı düşünen biri olarak bulduğum en mantıklı seçenek m7ydi şimdi bu m8e baktım aralarında 3k gibi bir fiyat farkı var (m7 43inch versiyonuda var) değer mi m8 almaya bilemedim. Çünkü masaya vs koymayı düşünmüyordum vesa desteği vs yok. Evet m8 in dahili kamerası var. Usb portları daha gelişmiş ama adet olarak daha az
En mantıklısı m7 43 inç olan bence daha fazla port sayısı var,daha büyük ekran,kontrast oranı daha yüksek,hoparlör gücü 2 kat daha yüksek ve daha ucuz.Gördüğüm kadarıyla m8 in tek farkı kamerası olması ve içindeki işlemci aı destekliymiş.

En mantıklısı m7 43 inç olan bence daha fazla port sayısı var,daha büyük ekran,kontrast oranı daha yüksek,hoparlör gücü 2 kat daha yüksek ve daha ucuz.Gördüğüm kadarıyla m8 in tek farkı kamerası olması ve içindeki işlemci aı destekliymiş.​

KARŞILAŞTIRMAM8M7
Fiyat129597600/8100
Tepkime süresi4ms8ms
Boyut Inch3232 ve 43
Ppi137102
Nit400300
KameraVarYok
Kontrast3000:15000:1
Hdmi12
Usb1
3​
Yapay zeka desteğiVarYok

Son düzenleme:
Diğer Samsung cihazlarla etkileşimi nasıl ürünün? Mesela Samsung galaxy buds ile ve samsung books'lar ile etkileşimi varmış. Başka hangi cihazlarla nasıl bir desteği var?

Halihazırda 1 pc, 1 hoparlör ve 1 tv ye bağlanabilir mi?

Diğer Samsung cihazlarla etkileşimi nasıl ürünün? Mesela Samsung galaxy buds ile ve samsung books'lar ile etkileşimi varmış. Başka hangi cihazlarla nasıl bir desteği var?

Halihazırda 1 pc, 1 hoparlör ve 1 tv ye bağlanabilir mi?
tahminen bağlanır orada da yazdığı gibi smartThings var. Hatta sadece kulaklık pc hoparlör dışında akıllı saatinle de entegre bir şekilde kullanabileceğini düşünüyorum.

tahminen bağlanır orada da yazdığı gibi smartThings var. Hatta sadece kulaklık pc hoparlör dışında akıllı saatinle de entegre bir şekilde kullanabileceğini düşünüyorum.
Entegre kullanmaktan kasıt nedir hocam? Yani örn bunun yanına bir samsung smart tv alınırsa nasıl beraber kullanabilirim? Hangi cihazlarla neler yapabileceğimi bilmem isterim.

Açıkçası ofiste günlük kullanım için almak istiyorum. Şu anda bir televizyon yok ofiste ancak 1-2 ay sonra televizyon alındığında bu monitörün bazı işlevleri gereksiz kalacaksa almayacağım.

Bir de bu monitör yerine curved bir monitör daha iyi olur mu onu düşünüyorum. M7 modelinin 43 inç olanı bunun yerine daha makul mü olur onu da düşünmüyor değilim

Entegre kullanmaktan kasıt nedir hocam? Yani örn bunun yanına bir samsung smart tv alınırsa nasıl beraber kullanabilirim? Hangi cihazlarla neler yapabileceğimi bilmem isterim.

Açıkçası ofiste günlük kullanım için almak istiyorum. Şu anda bir televizyon yok ofiste ancak 1-2 ay sonra televizyon alındığında bu monitörün bazı işlevleri gereksiz kalacaksa almayacağım.

Bir de bu monitör yerine curved bir monitör daha iyi olur mu onu düşünüyorum. M7 modelinin 43 inç olanı bunun yerine daha makul mü olur onu da düşünmüyor değilim
Hocam entegreden kastım smartThinge kaydettiğin cihazlarını(Buzdolabı, çamaşır makinesi, klima, güvenlik, kamerası akıllı ampüller vb.) şeyleri monitörden kontrol edebilmeni sağlar. Sadece smart tv alacaksanız çokta önemli bir şey değil bence çünkü max yönetebileceğiniz cihaz sayısı tv+monitör olarak 2 olacak. Detaylı bir şekil bir şekilde buradan inceleyebilirsin.

Ofiste nasıl bir kullanım düşündüğünüze bağlı. Curved yada flat o sizin tercihinize kalmış bir durum. M7 konusuna gelecek olursak dediğim gibi bende ikisi arasında kaldım bende 3.monitör olarak 43inch m7 alıp ana ekranımın üstüne koymayı düşünüyordum. Aradaki fiyata değer mi? Bende daha karar verebilmiş değilim. Samsung ile görüştüm m8 vesa desteği var mı ondan da emin değiller yada kamerası kaç mp? onlar bile bilmiyorlar.

Hocam entegreden kastım smartThinge kaydettiğin cihazlarını(Buzdolabı, çamaşır makinesi, klima, güvenlik, kamerası akıllı ampüller vb.) şeyleri monitörden kontrol edebilmeni sağlar. Sadece smart tv alacaksanız çokta önemli bir şey değil bence çünkü max yönetebileceğiniz cihaz sayısı tv+monitör olarak 2 olacak. Detaylı bir şekil bir şekilde buradan inceleyebilirsin.

Ofiste nasıl bir kullanım düşündüğünüze bağlı. Curved yada flat o sizin tercihinize kalmış bir durum. M7 konusuna gelecek olursak dediğim gibi bende ikisi arasında kaldım bende 3.monitör olarak 43inch m7 alıp ana ekranımın üstüne koymayı düşünüyordum. Aradaki fiyata değer mi? Bende daha karar verebilmiş değilim. Samsung ile görüştüm m8 vesa desteği var mı ondan da emin değiller yada kamerası kaç mp? onlar bile bilmiyorlar.
Cevabınız için teşekkür ederim. M8 incelemesinin olduğu Youtube videosunda Vesa desteğinin olduğundan bahsedilmiş. Var yani M8 modelinde. Yine de araştırınız mutlaka.

Burada bahsedilmemiş ama M8 modelinin bir de dahili mikrofonunun olduğunu ve kamerasının AI destekli otomatik insan hareketini algılayıp hareket ettiğinizde sizi merkeze alan bir yapısının olduğundan bahsettiler. Ayrıca "hoşgeldin5" koduyla da 12.346 TL'ye düşüyor, ben bugün bir adet siparişi geçtim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,876
Üyeler
183,176
Son üye
ananıavradını35
Geri