ayranli_tuz
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 420
ne için kullanacaktınız bölümünüz neydi
hemşire 1 ama ana odak o değil.ne için kullanacaktınız bölümünüz neydi
eğer ayakta kullanmayı düşünüyorsan s11 mükemmel bir şey hem hafif hem tek elde kullanımı rahat ama zor şeylere çalışırken bir yerden araştırman bir yerden yazman gerekirse küçük geliyor biraz ben hem tablet hem bilgisayar kullanıyorum normalde 1080p 23.8 inç kullanıyordum 4k 27 inç aldım yeni cumaya gelecek inşallahhemşire 1 ama ana odak o değil.
seneye kpss'ye falan başlarsam denemeler dışında fiziksel bir şey kullanmayacam. hemşirelikte de kullanacam sunum hazırlarken
Sunumu pcden hazırlayacan la daha kolayhemşire 1 ama ana odak o değil.
seneye kpss'ye falan başlarsam denemeler dışında fiziksel bir şey kullanmayacam. hemşirelikte de kullanacam sunum hazırlarken
tablette powerpointten falan sunum hazırlamak bedava değil bilgisayardaki gibi haberin olsunhemşire 1 ama ana odak o değil.
al geç yaaa s11 güzel cihaz ama 256gb hafıza olsun la 128 az değil mibirincil amaç o değil kpss için zaten alacam seneye şimdiden güncel bir şey alayim seneye 10k artar hemşirelikte de kullanırım her şeyde
s9fede 128 yeterliydi 200-300 spotify şarkı en az 50 tane falan 720p video ve 15gb samsung note ile 30 gb kalıyordu geriyeal geç yaaa s11 güzel cihaz ama 256gb hafıza olsun la 128 az değil mi
yetiyosa bişi diyemems9fede 128 yeterliydi 200-300 spotify şarkı en az 50 tane falan 720p video ve 15gb samsung note ile 30 gb kalıyordu geriye
2k farka 256 var her şey aynı ama değer mi ki?
Eğer 128 yetiyor, bütçemi de çok aştım halihazırda dersen gerek yok, ileride ihtiyacın olsa bile sd kart ile idare edebilirsin. Fakat seni çok zorlamayacak bir 2 bin lira ise bence kesinlikle değer.bana göre değer
@B1L0 sence
bende 167 boş :d 6-7 yıl rahat kullanılabilecek bi tablet için 128 az gelebilir bence des9fede 128 yeterliydi 200-300 spotify şarkı en az 50 tane falan 720p video ve 15gb samsung note ile 30 gb kalıyordu geriye