Neler Yeni

Yardım Samsung Tab S9 Ultra Gaming Kulaklık Tavsiyesi

beneren

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Eren Korkmaz
Bütçe
3500
Merhaba, herkese iyi forumlar. Konuyu yanlış yere açtıysam, şimdiden özür dilerim.

Asıl konuya gelecek olursak, bugün Samsung Tab S9 Ultra tablet aldım hem oyun oynamak için, hem de oynadığım oyundan Youtube’a içerik çıkarmak için. Bu nedenle, sizlerden tabletime OTG dönüştürücü ile bağlayabileceğim kulak üstü oyuncu kulaklığı tavsiyesi almak istiyorum. Biraz araştırma yaptım HyperX Cloud III kulaklığın hem mikrofonu, hem de ses kalitesi çok iyi diyorlar. Bu kulaklığı alıp, dönüştürücü ile tabletime bağlasam herhangi bir sorun yaşar mıyım? Konu hakkında yardımınıza ihtiyacım var, teşekkürler.

eseko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Ahmet
Merhaba, herkese iyi forumlar. Konuyu yanlış yere açtıysam, şimdiden özür dilerim.

Asıl konuya gelecek olursak, bugün Samsung Tab S9 Ultra tablet aldım hem oyun oynamak için, hem de oynadığım oyundan Youtube’a içerik çıkarmak için. Bu nedenle, sizlerden tabletime OTG dönüştürücü ile bağlayabileceğim kulak üstü oyuncu kulaklığı tavsiyesi almak istiyorum. Biraz araştırma yaptım HyperX Cloud III kulaklığın hem mikrofonu, hem de ses kalitesi çok iyi diyorlar. Bu kulaklığı alıp, dönüştürücü ile tabletime bağlasam herhangi bir sorun yaşar mıyım? Konu hakkında yardımınıza ihtiyacım var, teşekkürler.
Sorun yaşamazsın ben zamanında telefonuma otg ile çok fazla kulaklık bağladım kulaklığın kendi ses kartı olduğu sürece sorun çıkmıyor

ghnn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
Gökhan
otg yerine type c ile çalışan bir wireless kulaklık alsan daha iyi değil mi?

beneren

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Eren Korkmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
otg yerine type c ile çalışan bir wireless kulaklık alsan daha iyi değil mi?
Hocam Elimde su anda gamepowerın fujin 7.1 kulaklığı var ve çok memnunum bu kulaklıktan fakat 3,5mm jack yerine USB girişli olduğu için tablete bağlayamıyorum. Yani ilk kez tablet aldım normalde pc oyuncusuyum ama aniden bi kararla aldım ve iyi ki de almışım diyorum 😀 şimdi benim merak ettiğim elimdeki fujin 7.1 kulaklığı dönüştürücü ile tablete bağlasam ses alır mıyım onu bilmiyorum. Çünkü kendi sitesinde sadece pc ve ps desteği var yazıyor. Zaten sabahtan beri kaliteli dönüştürücü bakıyorum Ugreen var aklımda ama o da en erken 1 mart teslimat diyor bana hemen lazım. Wireless kulaklık bakmadım ama kaliteli fiyat performans kulaklık varsa öneri alabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sorun yaşamazsın ben zamanında telefonuma otg ile çok fazla kulaklık bağladım kulaklığın kendi ses kartı olduğu sürece sorun çıkmıyor
Elimdeki fujin 7.1 kulaklığın sadece pc ve ps desteği var hocam dönüştürücü ile tablete bağlasam ses alır mıyım bilmiyorum. Şu anda elimde dönüştürücü olmadığı için test edemiyorum

Fahare

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Bay fahare
Kullanıcısı olarak tablet oyun oynamak bir zulüm kolun ağrıyor eğer yeni aldıysan iade et plus versiyonuna geç hem kolun ağrımaz hem taşıması kolay kulaklık olarak otg takarsan görmesi lazım ama verimi nasıl olur bilemiyorum

Jill Valentine

80+ Bronze
Onlar kulak sağlığı için kulak üstü kulaklıklardan daha zararlı. Daha önce kullanmıştım 30 dakika sonrasında benim kulaklarda ağrı yaptı
modele göre değişir. asıl kulaküstünü uzun süre takarsan sıkıntı
1000003078.jpg

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,386
Üyeler
168,778
Son üye
branbeyyy
Top Bottom