Neler Yeni

Yardım Samsung vs iphone sizce hangisi

ustam06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Ustam
Beyler ben samsungcuyum açık konuşmak gerekirse abimde iphone 11 var alma dedim dinlemedi aldı şuan kullanıyor öve öve bitiremiyor prizin yanından ayrılamıyor garibim bide benmi fazla iphone düşmanıyım yoksa gerçekten kaliteli markamı iphone yani ben şuan milyoner olsam yinede iphone almam diyorum o derece sevmiyorum güncellemeleri hemen kesiyor kullanıcı dostu değil ayriyeten şarj tutmuyor tek bi övünülecek şeyi kamera oda olsun bi zahmet o kadar para veriyor millet kısacası benmi fazla ön yargılıyım yoksa harbiden ben gibi düşünen varmı

SpeedCar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,057
İsim
Eymen Gürel
Modelden modele göre değişebilir ancak bende Samsung taraftarıyım.
Samsung daha özgür iken Apple daha kararlı bir yapıda. Ayrıca Apple artık telefon tablet değil marka satıyor.

Valofren

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Mahmud Said Erdem
Instagram
valofren
Discord
mt09kedy
YouTube
valofren
Beyler ben samsungcuyum açık konuşmak gerekirse abimde iphone 11 var alma dedim dinlemedi aldı şuan kullanıyor öve öve bitiremiyor prizin yanından ayrılamıyor garibim bide benmi fazla iphone düşmanıyım yoksa gerçekten kaliteli markamı iphone yani ben şuan milyoner olsam yinede iphone almam diyorum o derece sevmiyorum güncellemeleri hemen kesiyor kullanıcı dostu değil ayriyeten şarj tutmuyor tek bi övünülecek şeyi kamera oda olsun bi zahmet o kadar para veriyor millet kısacası benmi fazla ön yargılıyım yoksa harbiden ben gibi düşünen varmı
Kameradada samsung alıyor iphone sadece tasarım ve yazılım dışında ovulecek bir şeyi yok amerikan ürünlerinin çoğunun yazılımı iyidir başka birşeyi iyi değil

MoonWalk

80+ Bronze
Aynı fiyata Samsung'un, daha iyi donanımı hem kağıt üstünde hem de gerçek deneyimde verdiği bir gerçek ancak 'fikirlere kurşun işlemez' sözü de bir gerçek. iPhone kullanan için iPhone rahat geliyor veya hiç kullanmayan için de ne olursa olsun iPhone olması cezbediyor. Özel istekler doğrultusunda mantıklı ancak körü körüne seçmek mantıksız. iPhone 11'i de ikinci el aldıysa kötünün iyisi en azından, sıfır olarak aldıysa da; başka söze ne hâcet.

1905

80+ Silver
samsung her kesime hitap ediyor. apple ise zengin kesime hitap ediyor. şahsen ben apple da kamera ve ekosistemini beğensem de diğer yönlerini pek de beğenmiyorum. tercih edecek olursam da fiyat çok büyük bir etken benim için bu yüzden muhtemelen samsung seçerim ama fiyatları denk olsaydı iphone da seçebilirdim fiyatlarını şişirmeseler güzel cihazlar.

bahtsızkarakter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
826
İsim
Alperen Yılmaz
ben ikisine de tutmam ikiside çok iyi modeller çıkardı zamanında ama ben şuan samsung tercih ediyorum -samsungçu değilim ama- sebebi ise yazılım özgürlüğü güvenlik yüzünden insanı kısıtlamaması ve batarya süresi üstüne üstlük orjinal parçası yan sanayi parçadan dandik değil

ustam06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Ustam
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cevaplarınız için hepinize teşekkür ediyorum gerçektende samsung iyidir fiyat performans açısından kral telefon iphonede iyidir belki ama nedense kafam yatmıyor benim iyi akşamlarınıx olsun

Mahmut Yılmaz

80+ Silver
tabii ki samsung dibine kadar samsung sapına kadar samsung. inanmayana çıkarır sapını gösteririz.

slmslmslm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
878
İsim
slm
Bütçene modele göre değişir Iphoneun bütün telefonları amiral gemisi olarak üretiliyor iphoneda giriş ve orta segment mantığı pek yok hepsinin donanımı üst seviye cihazlar ama cihazlar arasındaki farklarda kullanıcılar özellikle batarya ve ekran tazeleme olarak çok sıkışsın diye pro max modeline yönlendirmeye zorluyorlar düz modeli alan insan hz ve bataryadan sıkıntı çekiyor plus modelini alan kimisi ekranın büyüklüğünden sıkıntı çekiyor hz konusundan sıkıntı çekiyor ama bataryası iyi, pro modelini alan insan 120hz kullanabiliyor ama bataryası daha düşük kalabiliyor o yüzden pro maxe zorlama gibi bi mantık var açıkçası aradaki fiyatlar da 256gb pro yerine 128gb pro max alırıma kayan insanlar oluyor orda da depolama olarak sıkıntı çekenler oluyor. Iphone insanları bir şeylere çok sık yönlendiriyor ve zorluyor yıllardır samsung kullanıcısıyım ama samsungun da birçoğu özelliğinden şikayetçiyim rakiplerinin bataryası artarken ve bataryaları artmasına rağmen hafifliği az olurken samsungda hem ağırlık daha fazla hem batarya daha düşük hem 45w kablolu 15w kablosuz şarj destekliyor gibi bazı saçma özellikler samsungdan birazcık soğutuyor samsungun en büyük seçilme sebebi ekranı, 7 yıl yazılım ve güvenlik güncellemesi desteği ve yapay zekası olur benim gözümde onun dışında arayüz sadeliği olarak çok seviyorum diğer xiaomi honor gibi markaların arayüzleri çok dağınık sanki uyumsuz gibi hissettiriyor ama samsungda bu durumu yaşamıyorum.

Tercih etmek istersen eğer bütçen yüksek bir bütçedeyse Honor Magic 7 Proya göz atabilirsin, kutu içeriği falan da daha dolu kablosu adaptörü kılıfı yanlış bilmiyorsam ve 7 yıl yazılım ve güvenlik güncellemesi bu telefonlara da geldi ayrıca pwm değeri en yüksek telefon sanırım şu anda honor

Mert

80+ Silver
Önyargılısın. iPhone hediye gelse satıp Android alırım derdim, son 4 senedir iPhone kullanıyorum. Kafa yormuyor, her şey olması gerektiği gibi. Yorucu bir iş hayatın olursa anlarsın diye düşünüyorum.

PNSHER

80+ Bronze
iPhone 11 telefon değil zaten hocam. Hatta tarihin en overrated iPhone'u dur benim gözümde. Parmak kalınlığında çerçeveleri, 720p IPS rezil gibi ekranı ve 3-4 saat dayanan piliyle telefon bile demem o cihaza. Onun haricinde güncel pro modeller bence iyi ama düz modellere para vermem.

Fenerli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Emirhan Acar
samsung s serisi gayet güzel s23 kullanıcısı olarak hiçbir zaman pişman olmadım iphone almadığıma bataryası, ekranı, işlemcisi her şeyiyle harika ve genelde iphone rakibinden 10-15k daha uyguna geliyor s23 rakibi iphone 14 arada 12k küsür vardı

ustam06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Ustam
samsung s serisi gayet güzel s23 kullanıcısı olarak hiçbir zaman pişman olmadım iphone almadığıma bataryası, ekranı, işlemcisi her şeyiyle harika ve genelde iphone rakibinden 10-15k daha uyguna geliyor s23 rakibi iphone 14 arada 12k küsür vardı
Güle güle kullan reis bende de a24 var tam bir fiyat performans telefon

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,082,350
Üyeler
172,074
Son üye
egeyssss
Top Bottom