Neler Yeni

Sanal karta atm den para atmak mümkün mü?

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Luffy
Arkadaşlar kart kıtlığı yaşıyorum ve birçok yere baktım ininal tosla hadi papara kartları bulamadım satışı mı durdurulmuş anlamadımkine birçok yer gezdim sanal papara ve ininal kartlarım var onlara atm den para atabiliyor muyum atabiliyorsam hangisinden atabiliyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
...
Hocam umarım anlatabilirim. Papara üzerinden anlatacağım. Siz ATM den paparaya para yüklerseniz, zaten sanal karttınızda kullanabiliyorsunuz. Yani, hesabınızda ne kadar para varsa kullanabiliyorsunuz, ta ki sanal kart limitinize kadar. Umarım anlatabilmişimdir. Korsanlar kralı olma maceranızda başarılar diliyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tekrar okudum ve sanırım yanlış anlamışım :D. Sanal karta ATM den para atılmıyor. Başka birinin size atması lazım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Luffy
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam umarım anlatabilirim. Papara üzerinden anlatacağım. Siz ATM den paparaya para yüklerseniz, zaten sanal karttınızda kullanabiliyorsunuz. Yani, hesabınızda ne kadar para varsa kullanabiliyorsunuz, ta ki sanal kart limitinize kadar. Umarım anlatabilmişimdir. Korsanlar kralı olma maceranızda başarılar diliyorum.

Tekrar okudum ve sanırım yanlış anlamışım :D. Sanal karta ATM den para atılmıyor. Başka birinin size atması lazım.
Evet bende az önce öğrendim doğrulanmış hesap istiyor:D ve teşekkür ederim başarılar dilediğin için ahahaha😂

Kart satılan bir yer bulsaydım hemen alcamda kart satışlarımı durmuş anlamadımkine

Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
...
Kart satılan bir yer bulsaydım hemen alcamda kart satışlarımı durmuş anlamadımkine
O, satılan kartta tüm özellikler yok diye biliyorum. Tüm özellikleri olan kart, o uygulamadan söylenen kart (Black Kart). Detay için uygulamadan bakarsınız.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Luffy
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O, satılan kartta tüm özellikler yok diye biliyorum. Tüm özellikleri olan kart, o uygulamadan söylenen kart (Black Kart). Detay için uygulamadan bakarsınız.
Biliyorumda knk kart olsun önemli değil yeterki para atabileceğim bir kart olsun hangi marka adı fark etmez😅

Top Bottom