Sanalda Allaha Neden Küfür Ediyolar

Bunun cevabını çoktan verdim zaten anla.
Siz benim sınavımsınız ha. Bi de kendini üsten görüyorsun. Ya Sabır!
Ben diyorum ki yeni nesil daha zeki. Yok abi Türkiye teoride olması gereken şeyleri ters tepiyor, vatandaşı da aynı şekilde.

Bence cevap basit ve boş bir konu olduğunu düşünüyorum. Girdiğiniz ortama göre değişir. Eğer hoşunuza gitmiyorsa o gruba yada o sunucuya girmeyin. Bence bu bir sorun değil. Hoşunuza gitmiyorsa o ortamlarda işiniz ne ki?

Allah ailenin üyesi felan mı da beni bağlasın?
Bu Mantıga Göre Vatanına yada Atatürk vs Büyük bir devlet adamına küfür edince de bizi bağlaması lazım. Atatürkse Sövsünler (!!!) Kardeşim Anamızmı Babamızmı? (!)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kiminle Konuşsam Allaha Peygambere Küfür Ediyolar Neden Sizce ?
Kin, Nefret, Cahillikten dolayı.

Yanında annene küfür etsen, "ne ben ne yapabilirim ki annemle senin aranda" mı diyeceksin?
Her gün yeni bir cahil, saygısız ve ahlaksız yeni kimselerini görüyorum. Allah'ım aklıma mukayyet ol.
teyzeme selam söyle

Dışarda sözlü olarak yapamayacakları şeyleri işte böyle klavye başında delikanlılar ya sözde öyle yazıyorlar işte. Gel yiyosa benim karşımda söv tokat manyağı yaparım.

Çünkü "sanal"
Gerçek olmayan bir ortam.
Sivilde olamadıkları kimliği, dijital ortamda yaratıyorlar.
Ailesi ile sofraya oturunca besmele çekip yemek duası eden ergenler, Discord'da bu tarz eylemler yapıyorlar.
Ciddiye almamak, ilgi göstermemek, takmamak gerek.

Kara mizah kanka anlamazsın sen çok derin konulara iniyoz ağır gelebilir :cool: (!)

Geri