Sanayide Oto Yedek parça

Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar selam yeni bir oto yedek parça dükkanı açıyorum volkswagen üzerine yoğunlaşmak istiyorum sizden hangi parçaların sanayi ortamında hızlı satıldığını öğrenmek isityorum örnek olarak atıyorum 2013 1.4>jetta > alt takım , kayış seti gibi verebileceğiniz bilgiler ile vir veri hazırlamak ve dükkanı ona göre doldurmak istiyorum vereceğiniz tavsiyelere açığım.

Wag grubunda özellikle kaporta parçaları (Heleki stop, farlar falan) hızlı gider ve bakım parçaları, Ağır bakım ve normal düzenli bakım parçaları.

Arkadaşlar selam yeni bir oto yedek parça dükkanı açıyorum volkswagen üzerine yoğunlaşmak istiyorum sizden hangi parçaların sanayi ortamında hızlı satıldığını öğrenmek isityorum örnek olarak atıyorum 2013 1.4>jetta > alt takım , kayış seti gibi verebileceğiniz bilgiler ile vir veri hazırlamak ve dükkanı ona göre doldurmak istiyorum vereceğiniz tavsiyelere açığım.
Vag grubunda disk balata, periyodik bakım ürünleri, buji, yağ, bobin, filtreler, akü,rot kolları önceliklidir genelde

Hangi şehirde açıyorsun?

1.6 tdi 2.0 tdi 2.5 tdi parçalarına yönel. Ön takım mutlaka dükkanında olsun.
Bakım malzemeleri mutlaka elinde bulunsun. Motor yağı hidrolik yağ direksiyon yağı vs. Bunları da bulundur

WW kadar Fiat'ada bak bence. Araçlarda en çok bozulan parçalar Rot başlarıdır. Ayrıca cam yağmurluğu çeşitli farlar kornalar falanda bulunur elinde bence. Hidrolik yağı, yağ filtreleri olmazsa olmaz zaten. Ama çoğu usta kendi toptancısından ucuza alır böyle şeyleri arabalara takarken fiyat farkı koyar haberin olsun. En çok tutan 2-3 markaya yönlen onların her parçası elinde olsun ki millet sana gelsin, onda vardır desin genelle uğraşma fazla.

kaporta işlerine girişmeyeceğim(sipariş usulü çalışacağım) yoğunlaştığım kısım ise alt takımlar salıncaklar rot başları debriyaj takozlar teller belki akslar ama burada merak ettiğim asıl kısım "şu model de bu problem var bu aralık da şunları mutlaka bulundur" gibi önerilerine açığım yaklaşık 10 kadar usta ile anlaştım ama şuan faal hala gelmediğim için ürün almıyorlar yada sariş geçiyorum o yüzden dükkanı doldurmak istiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben daha çok istatislik açısından yaklaşmak istiyorum vereceğiniz tavsiyeler le sarı sitede örneğim 9k küsür adet satılık jetta var 2010 sonrası araç sayısı 7k civarı örnek olarak piyadaki araçsayılarına bakarak model model yıl yıl veri yapmaya çalışıyorum sizlerin desteğiyle

Geri