Valla hocam 25 tl problem değil de okuma yazma hızı olarak daha iyi diyorlar benim için tek şart uzun ömürlü olması , ömür bakımından hangisi sizceSN570 daha iyi diye biliyorum. Aralarında 25 TL var.
Western Digital Blue SN570 WDS500G3B0C PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Western Digital Blue SN570 WDS500G3B0C PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Western Digital Blue SN570 WDS500G3B0C PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD özelliklerini incele, 1.563,44 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ömür bakımından henüz kimse satın alıp ömrünü dolduracak kadar kullanmadığından somut bir veri yok.Valla hocam 25 TL problem değil de okuma yazma hızı olarak daha iyi diyorlar benim için tek şart uzun ömürlü olması , ömür bakımından hangisi sizce
Aga aldın mı aldıysan bi sorum var. Dün aldım ve önceki samsung ssdye göre aşırı hafif elimde hdd var ondan da daha hafif acaba bana sadece boş kutu mu yolladılar laptop ara kablo ile takıyorum açılmıyorMerhabalar ,
Başlıktada belirttiğim gibi bir Ssd almak istiyor Tek bir Şartım var uzun ömürlü olması fakat bütçem kısıtlı 600 TL civarında bir bütçem var sizce Sandisk ultra alınır mı uzun ömürlü mü