ugo.
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Hep böyle hocam ya gerçekten çok sıkmaya başladı harddisk bundan daha iyi dosya aktarıyor.DRAM i olmadığı için "Dosya Aktarırken" hız düşmeleri normal ama bu kadarı da olmamalı.
@keremcnsz24
@FPU/CACHE
E diski bir flaş bellek sandisk marka cruzer model yanlış hatırlamıyorsam ama normalde dosya aktarımı yaparken de hızlara iyi diyemem.E diskinin yazma hızından kaynaklı olabilir mi? Bende aynı SSD'yi kullanıyorum 11TB veri yazdım 25TB veri okunmuş sağlık 99 böyle bir sorun yok.
Crystal Disk Mark ile test yapar mısınız?E diski bir flaş bellek sandisk marka cruzer model yanlış hatırlamıyorsam ama normalde dosya aktarımı yaparken de hızlara iyi diyemem.
Aynı model bende var hiçbir sorun yaşatmadı henüz.Normalde de 560 m/b yazma üzeri görmüyor.
USB ile alakalı sorun. Benim USB 3.0 flaşa bile 5mb\s ile aktarıyor en fazla.E diski bir flaş bellek sandisk marka cruzer model yanlış hatırlamıyorsam ama normalde dosya aktarımı yaparken de hızlara iyi diyemem.
Aynı yazma hızı sizde de mevcut mu acaba? Hiç vaat ettiği değerleri gerçek bir yazma işleminde göremedim çünkü.