LineaTurco
80+ Gold
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 3,097
- İsim
- Zeki Müren
Kanka hazır hissetmiyorsan emin ol hiç hazır hissetmicenKONU CİDDİDİR LÜTFEN TROLL SANAN ARKADAŞLAR HAHAHAHA ATMASIN
Son zamanlarda siteden bir arkadaşım vardı karşı cinsiyet ama iyi anlaşıyoruz fakat öyle sevgili olma aşamasında değil benim için sadece arkadaş. Çok yakın da değiliz zaten arada bir sohbet falan ediyoruz bide çocukla 6'ncı sınıftan beri aynı okuldayız ortaokul anılarımızı falan hatırlayıp konuşuyoruz ama ötesi yok yani.
Fakat son 1 ay 6 haftadır falan kız sanki bana daha da fazla yaklaşmaya başladı gibi. Eskiden Whatsapp'tan haftada bir falan kısa muhabbetlerimiz dönerdi şu sıralar gün aşırı veya her gün bana mesaj atıyor sohbet etmek istiyor. Geçen telefondan konuşuyorduk bana sordu ''evde yalnız mısın sizin evde arkadan çok ses gelirdi şimdi çok sessiz'' diye ben de ''evet yalnızım'' dedim o da ''geliyim mi sizin eve'' dedi ben de ''he yok gelme birazdan misafirler gelecek'' demiştim. Çok garibime geldi 5 yıldır arkadaşım olan çocuk şimdiye kadar hiç dememişti. Bunlar normal şeyler olabilir ama 5 yıldır tanışıyoruz dediğim gibi ve hiç bu kadar yakın arkadaşlık kurmaya çalışmamıştı. Bugün de bana ''sinemalar açılınca sinemaya gidelim mi'' diye sordu ondan öncede ''sitenin karşısındaki sokağa bi kafe açılmış gidelim mi çok güzel bir yer'' demişti gitmiştik Türklerin yaptığı Starbucks resmen muhabbet biraz garipleşmeye başladı garip dediğim hafif dereceli flört etme gibi bir şey garip hissetmeye başlayıp telefonuma mesaj gelmiş gibi yaptım ve ''işim var ya'' diyip eve gittim. Sinema sorusuna da 2 saattir cevap vermedim çünkü hep ''bakarız ya, olur belki'' gibi cevaplar veriyordum.
Şunu söyleyeyim tek şey kızı normal bir arkadaş olarak görmem değil henüz 16 yaşındayım bilmiyorum şimdiden manita yapmam falan mı gerek ama kendimi sevgililiğe hiç hazır hissetmiyorum ve kızın bu davranışları sanki sevgili olmamızı istiyormuş gibi geldi bana ve sizin tavsiyelerinizi almak istedim.
Genelde tam tersi olur erkekler kızlara yürür ama ne yapacağımı bilemedim cidden kendimi kız gibi hissettim
Para sıkıntın yoksa ve sinemaya bakarız dediysen açılınca seni şu filme getiriyim mi de
Kensi eve gelmek isteyen çok az kız gördüm.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bak sana söyliyim eğer sevgili yapmazsan bir yaşta dicen ki ulan bu ne çalış calış dicen o zaman o hale gelcen ayağına gelen fırsatı kaç8rıyonÜstad kız görünce yamulan tiplerden olmayı sevmiyorum ama yukarıda dediğim gibi ne yapacağımı hiç bilmiyorum ve sevgilimin olmasına hiç hazır hissetmiyorum belki kız sev olmak falan da istemiyordur.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kanka o kolay kız flört ederken bir yerde biz neyiz diyor o ez oluyorEğer sen de istiyorsan konuşmayı devam ettir, bağını arttır. Sonrasında onu sevdiğini söyle. Zaten o da seviyorsa geriye tek çıkma teklifi etmek kalıyor. Orada kalbin küt küt atabilir, bu doğal bir şey. Kız kabul edince de olabilir. Neyse çok boş yaptım, seviyorsan açıl kanka. Yaşın da bu işlere girmek icin ideal.
Son düzenleme: