🔥İndirim Sapphire Pulse RX 9070 XT 30.999 TL 😨 YAPIŞŞŞŞ

vatanda daha uyguna 3 taksit satıldı ama peşin olarak şimdilik en iyisi bu
500 tl daha uygun diye peşin alan varsa saygılar bana da bi m2 ssd yollarsa sevinirim. :kekw:

vatanda daha uyguna 3 taksit satıldı ama peşin olarak şimdilik en iyisi bu
500 tl daha uygun diye peşin alan varsa saygılar bana da bi m2 ssd yollarsa sevinirim. :kekw:
10 taksit almak varken kapışarak peşin alıcaz

Yav şu koşş yapışşş kelimeleri yasaklansa mı? F75 ayarında indirim gelmedikçe kullanmayın şu kelimeleri yav.
Bizzat forum sahibi kullanıyor. Bu ne tür avam kelimedir çözemedim. Üslup yerlerde...

500 TL farkla hepsiburada'da peşin fiyatına taksit imkanları mevcut.
Alıntıyı görüntüle
Vatanda 29500 e düşüyor geceleri

Ben cidden anlamış değilim. Biri ederi bu zaten diyor ölücü olmuş herkes ya da al-satçı ilk çıktığında 30kdı orada stoklar bitti ve bir daha fiyatlar 8 ay sonra çıkış fiyatına geliyor. Hangi ülkede yaşıyorsunuz da neyin ederi fiyatında olduğunu gördünüz? Biri gelmiş bu mu indirim diyor şurada daha ucuz adam açıklamış neden bunu avantajlı olduğunu evet 2 haftadır vatanda 29,5K 3 taksit 31,5K ücrete 10 taksit var herkesin bütçesine uyması ve iyi şeyler alınması için paylaşılıyor. 3 ay 10k ödemektense 10 ay 3k ödemeyi tercih edenler var. Bu sadece bu konuda değil her konuda yapılıyor. Beğenmediğiniz konuları bence negatif vererek düşürebilmeliyiz ya da raporla kapatabilmeliyiz. Birde aynı tarz konular 2-3 günde tekrar açılıyor kimse eski konulara vs bakmıyor mu? Şu 9070xt fiyatı muhabbeti 2haftaya yakın süredir olan muhabbet. Evet başlıklar bana da garip geliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,068
Üyeler
186,014
Son üye
onrakn054
Geri