daha demin 13000di ne ara 1000tl zam geldi
Görmeyen vardır benim gibi? Mağaraya yeni internet bağlattım kral k bakmaKanka yüz yıldır bu fiyatta.
Sorun değil paylaşılabilir bir fiyat ancak yine de bilgilendirme geçtim.Görmeyen vardır benim gibi? Mağaraya yeni internet bağlattım kral k bakma
hocam al keyfine bakGigabyte B650M
Ryzen 5 7600 işlemci var
Bu ekran kartı gider mi ne dersiniz ? Fiyatı iyi, 4070 lere bakıyorum inanılmaz pahalı geliyor
daha demin 13000di ne ara 1000tl zam geldi
neredeyse 10 gündür benim hepsiburada özel limit kampanyası adı altında favori listemde hep bu fiyattaydı ne ara 12999 TL idi? bence yanlışınız var12999 TL idi az önce
az önce flash indirim gibi bir şey oldu, sepete ekleyip emin olmak için araştırırken indirimi bitti kaçırdım ben deneredeyse 10 gündür benim hepsiburada özel limit kampanyası adı altında favori listemde hep bu fiyattaydı ne ara 12999 TL idi? bence yanlışınız var
Az önce 12999 idi ben de onu paylaşmaya çalışıyordum da dikkat etmedim heralde 13999'du diyerek paylaştım.neredeyse 10 gündür benim hepsiburada özel limit kampanyası adı altında favori listemde hep bu fiyattaydı ne ara 12999 TL idi? bence yanlışınız var
Da hikayede paylasmisti 13 e dustu diye artmis yineneredeyse 10 gündür benim hepsiburada özel limit kampanyası adı altında favori listemde hep bu fiyattaydı ne ara 12999 TL idi? bence yanlışınız var
az önce flash indirim gibi bir şey oldu, sepete ekleyip emin olmak için araştırırken indirimi bitti kaçırdım ben de
Bende 2 haftadır favoride tutuyordum mailde gelmedi şansıma tüküreyim o zaman ne diyim sağolun.Az önce 12999 idi ben de onu paylaşmaya çalışıyordum da dikkat etmedim heralde 13999'du diyerek paylaştım.