15 aralikta 1700 tl hepsipay hesabinda bende alicam gibi 22.00 i bekliyorumAldım, bakalım gelşnxe güncelleme yaparım
Hepsipay ile aldım ama geri ödeme nasıl oluyor bilgisi olan var mı ?
Ben de bekliyorum inş bitmez akşama kadar15 aralikta 1700 tl hepsipay hesabinda bende alicam gibi 22.00 i bekliyorum
Hiçbiri bi amazon değil hocam işte, amazonda 1k daha pahalı olsun ordan alırımbence abartıyosunuz. her firmada hemen hemen böyle rezillikler yaşanıyor. sadece yaşayan insan bu kadar yaymadığı için bizim haberimiz olmuyor. s.nerji 20 yıllık bir firma. birkaç çalışandan kaynaklı tatsız bir olay yaşanmış ama bu hep böyle olacak diye bir şey yok eminim ki herkes dersini çıkarmıştır yaşanan olaydan.
Hepsipaye bakiye yükledim. Hepsipay kart bilgilerini manuel girererk ödeme yaptım. En risksiz yöntem bu değil mi?Kampanya kapsamında kazanım sağlanabilmesi adına ödemenin kayıtlı kart/bakiye/kredi özelliklerinden biri ile tamamlanması gerekmektedir. ‘’ Hepsipay ödeme yöntemi altında manuel kredi kartı girişi yapılarak tamamlanan ödemelerde herhangi bir kampanya kazanımı sağlanmayacaktır.
Kredi kartı ya da direk kart girişi ile almayın. Hepsipay'a önceden kayıt edin.
https://www.hepsipay.com/tr/bireysel/kampanyalar/siner ji
Bakiye ile ödediysen sorun olmaz. Hepsipay kart otomatik geliyor zaten, kredi kartı manuel girilirse olmuyor.Hepsipaye bakiye yükledim. Hepsipay kart bilgilerini manuel girererk ödeme yaptım. En risksiz yöntem bu değil mi?
Hepsipara kazanımı geldi zaten. (25TL olan)Bakiye ile ödediysen sorun olmaz. Hepsipay kart otomatik geliyor zaten, kredi kartı manuel girilirse olmuyor.
Yani 17k atalım hepsipaya nasil odeyecegiz anlatir misiniz ve bu geri odencek parayi her yerde kullanabilir miyizHepsipara kazanımı geldi zaten. (25TL olan)
Fakat orada Hepsipay kartın numarasını manuel giriş yaptım. Orada Hepsipay hesabına giriş yap butonu olsa daha az kafa karıştırır bu cümle, aksiyon ve gerisi.
Hepsipay ekranıma girdim. Herhangi bir kredi kartım ile Para Yükle yaptım.Yani 17k atalım hepsipaya nasil odeyecegiz anlatir misiniz ve bu geri odencek parayi her yerde kullanabilir miyiz