❌İndirim Bitti! SAPPHIRE RX 7900 XT PURE 29399 HB 9 TAKSİT

Nevfel

80+
Reaksiyon skoru
520
Beyaz kart arayan ve dandik model 9070'lere bu paraları vermek istemeyenler için, 3k ve 4k da 20 gb ile daha avantajlı rt kullanılmıyorsa.

Piyasadaki eli yüzü düzgün en düşük fiyatlı 7900 xt kart.

Kuveytturk 9 taksit ile avantajlı.

Beyaz kart arayan ve dandik model 9070'lere bu paraları vermek istemeyenler için, 3k ve 4k da 20 gb ile daha avantajlı rt kullanılmıyorsa.

Piyasadaki eli yüzü düzgün en düşük fiyatlı 7900 xt kart.

Kuveytturk 9 taksit ile avantajlı.

fsr 4 almamasıyla benim gözümde tamamen bitti ama 4k oyunculuk için ve yapay zeka için alınabilir

fsr 4 almamasıyla benim gözümde tamamen bitti ama 4k oyunculuk için ve yapay zeka için alınabilir
Evet ama yine de taş gibi kart fiyatı da iyi bence ve beyaz
Minimum paraya maximum performans isteyenlerin kartı tam da.

bu kartın ederi bana göre 25bin civarı, eski nesil olması sebebiyle artık bu paraları edeceğini düşünmüyorum. fiyatı 31200tl yapmışlar bir yetmezmiş gibi :D

9070 xt sandım ya la :ROFLMAO: bu paraya cidden alınmaz . beyaz tercih edenler için 9070 xt pure varken özellikle

Son düzenleme:
boykot var kardeşim boykot almıyoruz hepsiburada falan anlasanıza

Boykotu kendin yap biz sana boykot yapma diyor muyuz da sen bize boykot yapın diyosun. Bu tarz insanlar saygı bekler ama kendileri saygı duymaz.
israil boykot zamanında da olur olmadık yaziyorlardi hocam onlara sesiniz cikmadi ise bunada laf etmeyin amacim saldirgan davranmak değil ama herzaman adeletli olmaktan yanayım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,633
Üyeler
183,788
Son üye
Leandroo
Geri