Buysa güzel bilindik ve iyi bir marka.Sapphire Radeon RX6500 XT Pulse 4GB 64Bit GDDR6 Ekran Kartı (11314-01-20G) | Teknobiyotik
Üst seviye performans elde etmenize imkan tanıyan ekran kartı, kullanıldığı cihazın performansını artırır. Oyunlara hükmetmeniz için titizlikle dizayn edilen cihaz, yüksek kalite ve konfora bir arada ulaşmanızı mümkün kılar. ÖNE ÇIKAN ÖZELLİKLER Hesaplama birimi, bellek ve ultra yüksek kare...www.teknobiyotik.com
Evet bu. Nvdia daki evga ya benzetiyorlar. Dogrumu.link var mı?
O neredeyse tüm güncel kartlarda var şuan.Anladım. Demekki dogruymus. Peki xfx 6500xt teki gibi bostayken fan durdurma olayı varmı
Evet var bende de xfx modeli var 53 derece olmadan çalışmıyor fanlarAnladım. Demekki dogruymus. Peki xfx 6500xt teki gibi bostayken fan durdurma olayı varmı
Evet memnunum hiç driver sorunu yaşamadım watmqn sorunu da yaşamadım tek sorunum pci3.0 da kullanmamHocam peki memnun musun? Nasıl yani performansı. Youtube videoları izledim ama bide senden duyayım
Tamadır hocam sagolun. Ben insaallah pci 4.0 kullancam. Tabi gelirse.Evet memnunum hiç driver sorunu yaşamadım watmqn sorunu da yaşamadım tek sorunum pci3.0 da kullanmam